- 25 dkg vaj
- 4 db tojás
- 16 dkg kakaópor
- csipet só
- fél csomag sütőpor
- negyed csomag vanilliakivonat
- 20 dkg liszt
- 2 csomag étcsoki
- 30 dkg cukor
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
Megolvasztjuk a vajat, belekeverve a cukrot. Megy bele a kakaó, tojás, sütőpor és vanillia. Ezeket jól elkeverem. Mehet bele az apróra vágott csoki és a liszt.
Nem kell teljesen elkeverni, sűrű, ragacsos massza a jó. Azt beleteszem a tepsibe és 20-30 percig sütöm.
Akkor jó, ha a közepe még egy picit ragad a fogpiszkálóhoz.
lehet kell bele egy kis tej hogy könnyebb legyen elkeverni
1. A vajat kihabosítjuk a cukorral és vaníliás cukorral, majd belekeverjük a tojásokat és a rumot is. 2. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a sóval, hozzáadjuk a tojásos-vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a tejszínt, a kakaóport, a porcukrot, a vaníliakivonatot és a sót, majd elektromos habverővel verjük habosra. Adagoljuk a krémet kis tálkákba, és vagy...
Elkészítési idő: 10 oerc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból sima masszát gyúrunk. Ha esetleg ragadna a felülete, adjunk még hozzá egy kevés lisztet. Formázzunk belőle cipót, kenjük meg a tetejét vékonyan olajjal, és l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Reheat oven to 200 C. 2. Roll the pie crusts out on a lightly floured surface. Cut out 12 circles from the pie crusts. Re-roll any scrap pieces of pie dough as needed to cut ou...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz