Te magad, meg az okos kis agyad
Gondolom ti is szembesültök recepteknél idegen mértékegységekkel. Ilyenkor engem mindig a frász kerülget,hogy akkor mennyi az annyi?
Egy kis segítség az útvesztőben.
-A vöröshagymákat kockára vágjuk, a zsírban megpirítjuk . -Mielőtt teljesen megpirul, hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat, sót, borsot, majorannát, fokhagymát. -Amikor a máj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű70-80dk lisztet bele teszek egy tálba, rakok bele egy pici sót, 1egész élesztőt felfuttatok pici cukkorral, én tejbe szoktam, van aki vízbe, el keverem a liszttel az élesztőt, tesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, vékonyra klopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. A meghámozott almát és krumplit sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, a tejfölt, ízesítjük a fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű