Tészta:
27 dkg liszt
18 dkg vaj
8 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
1 tojássárgája
1 csipet fahéj
1 csomag vaníliás pudingpor
5 dl tej
ízlés szerint cukor
Forrás: http://webcukraszda.hu/finom-kosarkak/
Forrás: http://webcukraszda.hu/finom-kosarkak/
A kosárka hozzávalóit összedolgozzuk, majd formákba nyomkodjuk, és előmelegített sütőben, kb. 25 perc alatt 170-180°C-on világosra sütjük. Azután félretesszük, hogy kihűljön. Ezalatt megfőzzük a pudingot a tasakon található utasítás szerint, és azt is hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, megtöltjük a kosárkákat a vaníliapudinggal, majd tetszés szerint gyümölccsel és olvasztott csokival díszítjük.
Forrás: http://webcukraszda.hu/finom-kosarkak/
A hozzávalókat - az olajon kívül - egy nagyobb tálban összekeverjük, majd fél órát a hűtőben pihentetjük. A gofrisűtőt felmelegítjük, majd olajjal vékonyan kikenjük. Belekanalazun...
Elkészítési idő:A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük. Megszórjuk erdei gyümölccsel és 180 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütjük.
Elkészítési idő: 1 óraA langyos tejben a cukorral futtassuk fel az élesztőt. Gépi habverővel keverjük ki a tojássárgáját a puha margarinnal, szitáljuk hozzá a lisztet, adjuk hozzá a sót, és a felfuttato...
Elkészítési idő: