A csirkéhez
250 g csirkemell filé
2 csipet só
1 csipet feketebors (őrölt)
2 evőkanál BBQ szósz
A sütéshez
2 evőkanál olívaolaj
Az alaphoz
0.5 db baguette
A feltéthez
0.5 fej lilahagyma
45 g sajt - cheddar (reszelt)
Előmelegítjük a sütőt 170 C-ra. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a BBQ szószt.
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk és kb. 8 perc alatt megpirítjuk a csirkemellkockákat.
Félbevágjuk a baguettet/ciabattát, megkenjük őket kevés BBQ szósszal, majd ráhalmozzuk a csirkekockákat.
A lilahagymát felszeleteljük, megszórjuk vele a baguetteket, majd a szendvicsek tetejére reszeljük a cheddart és kb 10-15 perc alatt megsütjük a szendvicsünket.
Még melegen tálaljuk, ketchuppal vagy kevés BBQ szósszal.
A tepsi aljába beletettem a mexikói zöldségkeveréket és az összevagdalt gombát. Megszórtam delikáttal, rámorzsoltam a vajat,jól összeforgattam, és a tetejére tettem a befűszereze...
Elkészítési idő:A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpirítjuk. A tésztá...
Elkészítési idő:A húst nagy szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk, majd két evőkanálnyi mustárral átkenjük, fóliával letakarjuk és 1-2 órán át pihentetjük. Ezt követően a hagymát és a paprikát fe...
Elkészítési idő: