-kb. 70 dkg sertéskaraj,
-1 kg burgonya,
-1 fej vöröshagyma,
-35 dkg tejföl,
-25 dkg császárszalonna vagy bacon,
-25 dkg reszelt sajt,
-10 dkg tömlös sajt
-1 teáskanál mustár, só, bors
--6-8 kanál olaj,
A burgonyákat héjában főzzük meg, ha kihűlt pucoljuk meg, és karikázzuk fel. ( nem kell teljesen puhára főzni )
A karajt szeleteljük fel, klopfoljuk ki, de ne túl vékonyra. Sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon süssük elő.
A visszamaradt olajban pároljuk meg a felszeletelt hagymát, és pirítsuk meg a szalonnát vagy bacont
-a zsirt leöntjük róla,majd hagyjuk hülni
--ezután belekeverjük a mustárt,a tömlős sajtot,a tejfölt és a reszelt sajt felét
Egy közepes méretű tepsit kenjünk ki egy kevés zsírral vagy olajjal, és az elökészitett húsokat egymástól kellő távolságra a tepsibe fektetjük
- megrakjuk a baconos raguval,majd a burgonyszeletekkel,végül megszorjuk a maradék reszelt sajtttal
-előmelegitett sütőben 180 fokon 45 percig sütjük. .
1. A natúran sütött, sózott sertés szeleteket megkenjük tejföllel. 1. Erre rátesszük az apróra vágott sós-borsos pirított gombát, a csíkokra vágott gépsonkát és a reszelt Trapp...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megpirítjuk a hagymát, majd rátesszük a szalonnát és azt is kicsit megpirítjuk. Elkeverjük benne a pirospaprikát és a csíkokra vágott húst. Kb. 2-3 dl vízzel feleresztjük,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hagymát olajon megdinsztelem beleteszem a darált húst ,tejfölet megfűszerezem és készre főzöm. Beáztatom a zsemléket a vizet jól kinyomkodom belőle és a tűzről levéve a darált...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa sertés szűzpecsenyét bevágjuk hosszába vigyázva nehogy kettévágjuk -klopfolóval szép nagyra klopfoljuk -a darálthúst bekeverjük a hozzávalókkal és szépen a szüz húsra ha...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Közepes