6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
Az eredeti receptől eltérve én dupla adagból készitettem és a combokat kicsontoztam ... a combikák mellé 2-3 kisebb fej hagymát tettem és amikor levettem a fóliát meglocsoltam 1 pohár borral
A sütőt melegítsd elő 200 fokra.
-A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze.
A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra.
A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig.
Majd vedd le a fóliát ( én ekkor meglocsoltam az egészet 1 pohár borral )és süsd tovább még nagyjából 15 percig, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
A combokat alaposan megmosom, papírtörlővel szárazra törlöm, majd egy előmelegített serpenyőben némi zsíradékon elősütöm. A zellert, a répát, a cukkinit tetszőlegesen nagyobb da...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük.A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. A formát kivaj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, 3 ek liszttel, fokhagymával, medvehagymával vagy a snidlinggel, és a petrezselyemmel, ma...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA csirkemelleket szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és a kiolajozott tepsibe fektetjük a szeleteket, össze is érhetnek. Megszórjuk a felcsíkozott szeletelt sonkával. Alufólia ala...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű