-80 dkg csirkehús
-1-2 hagyma
-2 zöldpaprika
-2 paradicsom
-1 kg burgonya
-2-3 cikk fokhagyma
-só,bors,
-1 mokkáskanál őrőlt kömény-
-1 kiskanál őrölt piros paprika
-A húsokat megmossuk, szükség szerint kicsontozzuk, majd feldaraboljuk.
- A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, és közepes méretű kockákra daraboljuk.
-Az előkészített hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikat, pardicsomot .-
- Ezeket összeforraljuk, ,megszorjuk a pirospaprikával egy kis vízzel felöntjük.
- Hozzáadjuk a feldarabolt húsokat, majd kb. 30-35 percig (amíg a húsok el nem kezdenek szétfőni) közepes méretű lángon főzzük.
Félkész állapotban fűszerezem, ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt adok hozzá.
Amíg készül a csirke, a meghámozott és felkockázott burgonyát annyi sós vízben, amennyi ellepi, felteszem főni.
Ha megfőtt a krumpli, és kész a csirke, egy nagyobb edényben összekeverem és már lehet is tálalni.
1. A szójakockát beletesszük egy nagyobb tálba, rámorzsoljuk a leveskockát vagy az ételízesítőt és leöntjük forrásban lévő vízzel, hogy bőven ellepje. Pár órát állni hagyjuk, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát aprítsd fel, és kevés olajon dinszteld meg. Szórd bele a pirospaprikát, alaposan forgasd össze, majd az egészet keverd a darált húshoz. Add hozzá a megtisztított...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A főtt csülköt felszeleteljük. A nyers burgonyát és a hagymát karikára vágjuk. Megfőzzük a tojást, közben olaj jal kikenjük a tepsit. Beletesszük a burgonyát, amit s...
Elkészítési idő: 2óra Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű