-80 dkg csirkehús
-1-2 hagyma
-2 zöldpaprika
-2 paradicsom
-1 kg burgonya
-2-3 cikk fokhagyma
-só,bors,
-1 mokkáskanál őrőlt kömény-
-1 kiskanál őrölt piros paprika
-A húsokat megmossuk, szükség szerint kicsontozzuk, majd feldaraboljuk.
- A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, majd apró darabokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, és közepes méretű kockákra daraboljuk.
-Az előkészített hagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikat, pardicsomot .-
- Ezeket összeforraljuk, ,megszorjuk a pirospaprikával egy kis vízzel felöntjük.
- Hozzáadjuk a feldarabolt húsokat, majd kb. 30-35 percig (amíg a húsok el nem kezdenek szétfőni) közepes méretű lángon főzzük.
Félkész állapotban fűszerezem, ízlés szerint sót, borsot, ételízesítőt adok hozzá.
Amíg készül a csirke, a meghámozott és felkockázott burgonyát annyi sós vízben, amennyi ellepi, felteszem főni.
Ha megfőtt a krumpli, és kész a csirke, egy nagyobb edényben összekeverem és már lehet is tálalni.
ól megmossuk, majd felkarikázzuk a zöldségeket. A cukkinit egy picit lesózzuk és hagyjuk 10 percig állni, ezalatt a többi hozzávalót szeljük. A fokhagymát apróra vágjuk. Kiolaja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűG
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát félig főzzük meg, majd húzzuk le a héját és vágjuk vékony szeletekre. A csirkemellet szeleteljük fel, sózzuk meg és kevés vajon süssük át mindkét oldalát. Az almát cs...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KönnyűElső lépésként egy kis tálban elkészítjük a halhoz a pácot. Összekeverjük a fokhagymaport, az őrölt paprikát, a feketeborsot, a sót, a szójaszószt és a citromlevet. Ezzel a keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű