-80 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál édes mustár
-1 evőkanál csípős mustár
-5 gerezd fokhagyma
-őrölt fehér bors
-3 evőkanál olívaolaj
-1 kg burgonya
-bacon szeletek
Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket.
Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, de minimum két-három órán át pácold.
Burgonyát pucold meg és vastagabb karikára vágjuk
Egy tepsit kivajazunk és belerakjuk a burgonya karikákat a húsokat, majd újra átkenjük a mustáros szósszal
1 órán át 180 fokon sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket és
a másik oldalukat is átkenjük és.be takarjuk a bacon szeletekkel
1. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát apró darabokra vágjuk, a paprikát, paradicsomot szintén apróra vágjuk. 2.A szalonna bőrét levágj...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA 4 szelet karaj letisztítjuk és kiklopfoljuk. Az egyik felét megkenjük lekvárral és gyümölcsöt rakunk rá vagy csak gyümölcsöt vagy csak megkenjük, ezután ráhajtjuk a másik felét....
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KönnyűA szűzpecsenyét besózom, borsozom és a felolvasztott zsíron mindegyik oldalát megpirítom, majd mustárral megkenem és alufóliába csomagolva félreteszem. Az apróra vágott hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz oldalast felteszem főni kuktába, fokhagymával, hagymával, sóval, borssal, köménymaggal, majorannával, babérlevéllel. Amikor megfőtt kicsontozom és kisebb darabokra vágom- A lis...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes