-80 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál édes mustár
-1 evőkanál csípős mustár
-5 gerezd fokhagyma
-őrölt fehér bors
-3 evőkanál olívaolaj
-1 kg burgonya
-bacon szeletek
Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket.
Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, de minimum két-három órán át pácold.
Burgonyát pucold meg és vastagabb karikára vágjuk
Egy tepsit kivajazunk és belerakjuk a burgonya karikákat a húsokat, majd újra átkenjük a mustáros szósszal
1 órán át 180 fokon sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket és
a másik oldalukat is átkenjük és.be takarjuk a bacon szeletekkel
Főzzünk: 1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A hajdinát megmossuk, sós vízben feltesszük főni. 2. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd megforg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak. 2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst öblítsük át, törölgessük szárazra, majd a csontok mentén daraboljuk fel. Sózzuk be ízlés szerint. A páchoz keverjük össze az olvasztott zsírt négy gerezd fokhagymával, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük. Amikor megfőtt, lecsepegtetjük. Elkészítjük a besamelt: a vajat megolvasztjuk, megpirítjuk rajta a lisztet (maradjon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű