menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás-mustáros sertéskaraj sütőben sütve


Írta:

Elk. idő: 80 perc
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-80 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál édes mustár
-1 evőkanál csípős mustár
-5 gerezd fokhagyma
-őrölt fehér bors
-3 evőkanál olívaolaj
-1 kg burgonya
-bacon szeletek

Elkészítés:


Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket.
Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, de minimum két-három órán át pácold.
Burgonyát pucold meg és vastagabb karikára vágjuk
Egy tepsit kivajazunk és belerakjuk a burgonya karikákat a húsokat, majd újra átkenjük a mustáros szósszal
1 órán át 180 fokon sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket és
a másik oldalukat is átkenjük és.be takarjuk a bacon szeletekkel

Fokhagymás-mustáros sertéskaraj sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anita
Karajszeletek cukkínis, paradicsomos, kakukkfüves ra
Karajszeletek cukkínis, paradicsomos, kakukkfüves ra

Főzzünk: 1. A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk. A hajdinát megmossuk, sós vízben feltesszük főni. 2. Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk az olívaolajon, majd megforg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Máj - Gombás, pirított máj
Máj - Gombás, pirított máj

1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak. 2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Monamari
FOKHAGYMÁS SÜLT OLDALAS
FOKHAGYMÁS SÜLT OLDALAS

A húst öblítsük át, törölgessük szárazra, majd a csontok mentén daraboljuk fel. Sózzuk be ízlés szerint. A páchoz keverjük össze az olvasztott zsírt négy gerezd fokhagymával, kö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Baconös brokkoli
Baconös brokkoli

A brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük. Amikor megfőtt, lecsepegtetjük. Elkészítjük a besamelt: a vajat megolvasztjuk, megpirítjuk rajta a lisztet (maradjon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk