-80 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál édes mustár
-1 evőkanál csípős mustár
-5 gerezd fokhagyma
-őrölt fehér bors
-3 evőkanál olívaolaj
-1 kg burgonya
-bacon szeletek
Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket.
Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, de minimum két-három órán át pácold.
Burgonyát pucold meg és vastagabb karikára vágjuk
Egy tepsit kivajazunk és belerakjuk a burgonya karikákat a húsokat, majd újra átkenjük a mustáros szósszal
1 órán át 180 fokon sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket és
a másik oldalukat is átkenjük és.be takarjuk a bacon szeletekkel
Az aszalt szilvákat tegyük bele a borba és egy ideig hagyjuk benne ázni. A húst szeleteljük fel és kissé klopfoljuk ki. Ízesítsük sóval, borssal és őrölt gyömbérrel. A szilvákat, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét folpack között “kinyújtottam” és ráreszeltem 3 főtt tojást (a folpackra szórtam egy kis őrölt garit). Feltekertem ; lapos, zsírozott jénaiba tettem ; tetejét megkentem zsírral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húsokat kiklopfolom, besózom, és kevés olajon mindkét oldalukat kisütöm, hogy szép színük legyen. 2. Ezután a sütésből maradt olajat aláöntve, egy nagyobb tepsibe lerakom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMelegítsd be a sütőt 180 fokra. Ha van légkeverésed, kapcsold be azt is. A rozmaringos karaj előkészítéséhez pucold meg a répákat és vágd hosszában ketté a fokhagymafejeket. Ha sz...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: Nehéz