menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás-mustáros sertéskaraj sütőben sütve


Írta:

Elk. idő: 80 perc
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-80 dkg sertéskaraj
-2 evőkanál édes mustár
-1 evőkanál csípős mustár
-5 gerezd fokhagyma
-őrölt fehér bors
-3 evőkanál olívaolaj
-1 kg burgonya
-bacon szeletek

Elkészítés:


Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket.
Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha egy egész éjszakán át pihenteted, de minimum két-három órán át pácold.
Burgonyát pucold meg és vastagabb karikára vágjuk
Egy tepsit kivajazunk és belerakjuk a burgonya karikákat a húsokat, majd újra átkenjük a mustáros szósszal
1 órán át 180 fokon sütjük. A sütési idő felénél megfordítjuk őket és
a másik oldalukat is átkenjük és.be takarjuk a bacon szeletekkel

Fokhagymás-mustáros sertéskaraj sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Töltött paprika recept
Töltött paprika recept

A paprikát megmosom és a csumájánál körbe vágom. A darált húst, a rizst és az apróra vágott vöröshagymát 1 tojással és fűszerekkel /só,bors,pirospaprika/ jól összekeverem. A t...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Darált - Oxfordi húspogácsa
Darált - Oxfordi húspogácsa

1. A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, áttörjük, és hagyjuk kihűlni. 2. A vöröshagymát felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. 3. A húst összekeverjük a krumplival, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Comb - Csikós tokány 2 - OK
Comb - Csikós tokány 2 - OK

1. A szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. 2. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. 3. Kevergetve néhány percig tovább pirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Zsebes karaj
Karaj - Zsebes karaj

1. A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. 2. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zseb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk