Családireceptkönyv.hu

Grillkolbász


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Adag: 8-10
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


2 kg dagado-

-1 kg szalonna

-5-6 cikk fokhagyma

-1 hagyma

-1 evokanal zsir

-1 evokanal cukor

-so

-1 mokkaskanal orolt szegfubors

-1 mokkaskanal orolt komeny

-1 mokkaskanal morzsolt kakukkfu
orolt feketebors

-orolt edes pirospaprika

Elkészítés:


a hagymat megpucoljuk es felvagjuk

-a zsiron uvegesre piritjuk amikor majdnem kesz

-hozzadajuk a fokhagymat

-ha kesz felrehuzzuk es belekeverjuk a cukrot

-a szegfuborsot,a komenyt,a kakukkfuvet ,a fekete borsot

-hagyjuk hulni

-a hust +szalonnat 2-3 cm csikokra vagjuk

-2-3 orat hideg helyre tesszuk majd ledaraljuk

-beledaraljuk a kihult hagymat is

-megsozzuk ,+ beleszorjuk a pirospaprikat

-a kolbaszmasszat 15-20 cm -re vagott beldarabokb toltjuk -

-ket vegen a belet behurkiljuk

-2 percre jeghideg vizbe rakjuk

-kivesszuk rudra akasztjuk

-masnapig hagyjuk szikkadni

-foliaba teve melyhutoben taroljuk

Grillkolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Rakott hús
Rakott hús

A húst fölszeleteled, kicsit megveregeted. Egy sütőbe tehető edényt kicsit beolajozol és elkezded rétegezni a cuccot. Egy réteg husi, erre rákened a mustárt és rákarikázod a hagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldborsós tokány
Zöldborsós tokány

A húst leöblítem, leszárítom, majd kisujjnyi, a szalonnát vékonyra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a kápia paprikát kis kockákra darabolom. A szalonnát lassan kiolv...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar HAGYMÁS ROSTÉLYOS
HAGYMÁS ROSTÉLYOS

A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántálba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre. A nagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Parasztborda
Parasztborda

A hússzeleteket kiklopfoljuk, az inakat bevágjuk, alaposan besózzuk. A lisztet egy teáskanál őrölt borssal, paprikával, köménnyel, és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húsokat ebbe...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk