2 kg dagado-
-1 kg szalonna
-5-6 cikk fokhagyma
-1 hagyma
-1 evokanal zsir
-1 evokanal cukor
-so
-1 mokkaskanal orolt szegfubors
-1 mokkaskanal orolt komeny
-1 mokkaskanal morzsolt kakukkfu
orolt feketebors
-orolt edes pirospaprika
a hagymat megpucoljuk es felvagjuk
-a zsiron uvegesre piritjuk amikor majdnem kesz
-hozzadajuk a fokhagymat
-ha kesz felrehuzzuk es belekeverjuk a cukrot
-a szegfuborsot,a komenyt,a kakukkfuvet ,a fekete borsot
-hagyjuk hulni
-a hust +szalonnat 2-3 cm csikokra vagjuk
-2-3 orat hideg helyre tesszuk majd ledaraljuk
-beledaraljuk a kihult hagymat is
-megsozzuk ,+ beleszorjuk a pirospaprikat
-a kolbaszmasszat 15-20 cm -re vagott beldarabokb toltjuk -
-ket vegen a belet behurkiljuk
-2 percre jeghideg vizbe rakjuk
-kivesszuk rudra akasztjuk
-masnapig hagyjuk szikkadni
-foliaba teve melyhutoben taroljuk
A karajt felszeleteljuk es kipotyoljuk Sozzuk,borsozzuk izles szerint Panirozzuk, eloszor lisztbe martjuk,utana, egy villaval felvert tojasba,majd zsemlemorzsaba forgatjuk Bő ol...
Elkészítési idő: 1 oraA szűzpecsenyét felszeleteljük, igény szerint kicsit megklopfoljuk, majd legalább egy éjszakán át rozmaringos, borsos pácban érleljük, aztán egy serpenyőben megsütjük. A szalonnát...
Elkészítési idő: 1 óraKevés zsiradékon a hússzeleteket elősütöm, kiszedem. Ebben a zsiradékban apróra vágott vöröshagymát, majd fokhagymát dinsztelek, Jöhet rá a vegyes zöldfűszer, kicsit pirítom. Meg...
Elkészítési idő: 1 óra