2 kg dagado-
-1 kg szalonna
-5-6 cikk fokhagyma
-1 hagyma
-1 evokanal zsir
-1 evokanal cukor
-so
-1 mokkaskanal orolt szegfubors
-1 mokkaskanal orolt komeny
-1 mokkaskanal morzsolt kakukkfu
orolt feketebors
-orolt edes pirospaprika
a hagymat megpucoljuk es felvagjuk
-a zsiron uvegesre piritjuk amikor majdnem kesz
-hozzadajuk a fokhagymat
-ha kesz felrehuzzuk es belekeverjuk a cukrot
-a szegfuborsot,a komenyt,a kakukkfuvet ,a fekete borsot
-hagyjuk hulni
-a hust +szalonnat 2-3 cm csikokra vagjuk
-2-3 orat hideg helyre tesszuk majd ledaraljuk
-beledaraljuk a kihult hagymat is
-megsozzuk ,+ beleszorjuk a pirospaprikat
-a kolbaszmasszat 15-20 cm -re vagott beldarabokb toltjuk -
-ket vegen a belet behurkiljuk
-2 percre jeghideg vizbe rakjuk
-kivesszuk rudra akasztjuk
-masnapig hagyjuk szikkadni
-foliaba teve melyhutoben taroljuk
A húst fölszeleteled, kicsit megveregeted. Egy sütőbe tehető edényt kicsit beolajozol és elkezded rétegezni a cuccot. Egy réteg husi, erre rákened a mustárt és rákarikázod a hagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst leöblítem, leszárítom, majd kisujjnyi, a szalonnát vékonyra, a vöröshagymát, fokhagymát finomra aprítom, a kápia paprikát kis kockákra darabolom. A szalonnát lassan kiolv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántálba. Hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjjelre. A nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk, az inakat bevágjuk, alaposan besózzuk. A lisztet egy teáskanál őrölt borssal, paprikával, köménnyel, és zúzott fokhagymával ízesítjük. A húsokat ebbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű