-1 kg laskagomba
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db paradicsom
-2 db tv paprika /lehet az egyik hegyes erős aki szereti a csípőset
- 2 dl tejföl
- aprított zöldpetrezselyem
-1 evőkanál liszt
-1 kiskanál pirospaprika
-só
-őrölt fekete bors
-étolaj
-A gombának levágjuk a keményebb tönk részét, alaposan megmossuk és vastagabb csíkokra vágjuk.
- A vöröshagymát apróra vágjuk.
- A paradicsomokat és a paprikákat felkockázzuk
A hagymát kevés olajon megdinszteljük ,rátesszük a paprikát, paradicsomot és kb.10 percig pároljuk
-. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk ,borsozzuk ,megszórjuk a paprikával.20-25 percig pároljuk, ha szükséges kevés vizet önthetünk rá
A tejfölt elkeverjük a liszttel és behabarjuk vele a gombát. Ha felforrt levesszük a tűzről.
Megszórjuk aprított zöldpetrezselyemmel
G
1. 8 darab közepes nagyságú gombát alaposan megmosunk, és kitörjük a szárukat. 2. Egy sütőpapírral kibélelt kisebb tepsire fektetjük a gombákat. 3. Kb. 20 dkg körözöttet ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A gombát és a felaprított hagymát 10 dkg vajon megpároljuk, kicsit meg is piríthatjuk és sóval, borssal ízesítjük. 2. A gépsonkaszeleteket ezzel megtöltjük és összegöngyöljü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon az apróra vágott laska gombát addig sütjük, píritjuk míg olyan nem lesz ahogyan ti szeretitek:) Ízesítés sóval, pici borssal, kevés ételízesítővel, fokhagymaporral. Cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű