Családireceptkönyv.hu

Pincepörkölt ahogy mi készítjük ( sertéshúsból)


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4-6 fő
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-1 kg sertés lapocka
-1 kg burgonya
-1 fej hagyma
-2 cikk fokhagyma
-2 db paradicsom
-1 db tv paprika
-ízlés szerint só
-ízlés szerint bors
-ízlés szerint delikát
-ízlés szerint őrölt kömény
-1 ek -fűszerpaprika
-2 dl száraz vörösbor
-2 db pörköltkocka ( ha van )
-1 ek zsír

Elkészítés:


--- Zsíron megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát.
--A felkockázott húst fehéredésig pirítsuk, szórjuk meg sóval borssal, és ha kezd levet engedni a hús, adjuk hozzá a fűszerpaprikát, majd engedjük fel vízzel, és borral.
--Mehet hozzá a többi fűszer és a zöldség is
----Ha a hús majdnem kész, mehet bele a hosszúkásra vágott burgonya, ellenőrizzük a fűszerezést és készen is vagyunk..

Pincepörkölt ahogy mi készítjük ( sertéshúsból)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Darált - Chilis bab - OK
Darált - Chilis bab - OK

1. A vöröshagymát megdinsztelem, majd ráteszem a húst és fehéredésig pirítom. 2. Ekkor felöntöm a paradicsommal és hozzáteszem a chilis alapot, a gombát, sóval, oreganóval, őrö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Tejfölös gombás sertésszelet
Tejfölös gombás sertésszelet

A húst megmosom, szárazra törlöm, lisztbe forgatom és olajon elősütöm, majd kiveszem a zsiradékból és a kockára vágott hagymát , fokhagymát megpirítom, majd rádobom a felszeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
ZSEBES KARAJ
ZSEBES KARAJ

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő: 2 óra 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bertalan
Zöldborsós sertés szelet
Zöldborsós sertés szelet

A karajszeleteket kiklopfoljuk,lisztben megforgatjuk és elősütjük,majd kivesszük,félretesszük.A visszamaradt zsiradékban megpiritjuk a felkockázott hagymát,majd hozzátesszük a bors...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk