-75 dkg sertés comb vagy hátszin kockára vágni
-1 nagy hagyma
-1/2 pohár bor vagy viz
-só,bors,pirospaprika ,fokhagyma
TARHONYA
-1 csésze tarhonya
-2 csésaze viz
-só,bors ,olaj
A hagymát apróra vágtam, kevés olajon üvegesre pároltam, a pirospaprikát rászórtam, gyorsan elkevertem, majd beletettem a kockákra vágott húst, és addig pirítottam amíg a levét elfőtte. Akkor felöntöttem a borral, és egy kis vízzel, sóztam, borsoztam, tettem bele egy kis kinyomott fokhagymát, és lassú tűzön, időnként további vízzel felöntve puhára főzte
A tarhonyát az olajon barnára pirítottam, rászórtam egy kis pirospaprikát, elkevertem, felöntöttem a vízzel, és alacsony fokozaton főztem, amíg az összes vizet megitta
-legvégén a kettőt összekeverjük , össze főzzük tálalásig ,lefedjük
Elkészítés 1. A bulgurt kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben megfőzzük, majd a tűzről lehúzzuk, és lefedve hagyjuk kihűlni. 2. Serpenyőben felhevítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmostam, papírtörlővel szárazra töröltem. Összekevertem a fűszereket és alaposan bedörzsöltem vele a húst úgy, hogy a keverék mindenütt befedje. Figyelem, a fent megadott...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA héjastól megvágott cukkinit, a felkarikázott vöröshagymát, paprikát az apróra vágott fokhagymát olívaolajon megpirítjuk, majd rátesszük a két db hámozott paradicsomot és pároljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Felcsíkozzuk a csirkemellet. 2. A csirkéhez adjuk a chilit, köményt, finomra vágott fokhagymát, oregánót, fekete borsot, és a sót. 3. Öntünk rá kevés olívaolajat, és jól összek...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes