-75 dkg sertés comb vagy hátszin kockára vágni
-1 nagy hagyma
-1/2 pohár bor vagy viz
-só,bors,pirospaprika ,fokhagyma
TARHONYA
-1 csésze tarhonya
-2 csésaze viz
-só,bors ,olaj
A hagymát apróra vágtam, kevés olajon üvegesre pároltam, a pirospaprikát rászórtam, gyorsan elkevertem, majd beletettem a kockákra vágott húst, és addig pirítottam amíg a levét elfőtte. Akkor felöntöttem a borral, és egy kis vízzel, sóztam, borsoztam, tettem bele egy kis kinyomott fokhagymát, és lassú tűzön, időnként további vízzel felöntve puhára főzte
A tarhonyát az olajon barnára pirítottam, rászórtam egy kis pirospaprikát, elkevertem, felöntöttem a vízzel, és alacsony fokozaton főztem, amíg az összes vizet megitta
-legvégén a kettőt összekeverjük , össze főzzük tálalásig ,lefedjük
Szeleteljük fel a káposztát vékonyra, majd sózzuk, és kissé nyomkodjuk meg. Adjuk hozzá az apróra vágott kaprot. Verjük fel a tojásokat, amíg egy homogén masszát nem kapunk. Adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A szárzellert vékonyan felszeleteljük, a répát meghámozzuk, durvára reszeljük. A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat magyaros kukorica olajon – egy olyan edénybe amit később a sütőbe is be tudok tenni – előpirítom, majd tányérra szedem és félre teszem. A szalonnát felkockázom, a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes