-1 kg sertéstarja
-1 kg burgonya
-2-3 paradicsom
-2 paprika
-2 fej hagyma
-1 nagy doboz tejföl
-kevés fűszerpaprika
-reszelt sajt
só,bors ,szalonna
-a húst alaposan befűszerezzük
-a burgonyát meghámozzuk,karikára vágjuk
-a paprikát +paradicsomot felszeleteljük
-a hagymát karikázzuk
-a tejfölt sózzuk,és a pirospaprikával elkeverjük
-egy nagyobb jénait kiolajozunk -a hozzávalókat lerétegezzük,
-burgonya,só, zöldségek
--,hús ,zöldségek, burgonya só ,paprikás tejföl
-a tetejére lehet kakastaréj-szalonnát is rakni
-forró sütöbe toljuk ,lefedjük 1 órán keresztűl pároljuk,aztán levesszük a fóliát
- megszorjuk reszelt sajttal és készre sütjük
A cseréptálat megtöltjük vízzel és fél órán át áztatjuk, majd kiöntjük. Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk, bedörzsöljük sóval, borssal, pirospaprikával és zúzott fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát nagyobb kockákra vágjuk, hogy harapható darabos legyen majd az ételben és nagyobb, forró serpenyőben (vagy vastag falú edényben) egy evőkanál olajra dobjuk, majd rögtön h...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat legalább 2-3-szor ledaráljuk, hogy pasztaszerű anyag legyen. Hozzáadjuk a fűszereket és a húslevet. Legalább 24 órát a hűtőszekrényben hagyjuk érlelődni. Vizes kézzel ho...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: Nehéz