Családireceptkönyv.hu

Ráchús


Írta:

Elk. idő: 35
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-1 kg sertéstarja
-1 kg burgonya
-2-3 paradicsom
-2 paprika
-2 fej hagyma
-1 nagy doboz tejföl
-kevés fűszerpaprika
-reszelt sajt
só,bors ,szalonna

Elkészítés:


-a húst alaposan befűszerezzük
-a burgonyát meghámozzuk,karikára vágjuk
-a paprikát +paradicsomot felszeleteljük
-a hagymát karikázzuk
-a tejfölt sózzuk,és a pirospaprikával elkeverjük
-egy nagyobb jénait kiolajozunk -a hozzávalókat lerétegezzük,
-burgonya,só, zöldségek
--,hús ,zöldségek, burgonya só ,paprikás tejföl
-a tetejére lehet kakastaréj-szalonnát is rakni
-forró sütöbe toljuk ,lefedjük 1 órán keresztűl pároljuk,aztán levesszük a fóliát
- megszorjuk reszelt sajttal és készre sütjük

Ráchús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cseréptálban sült oldalas káposztaágyon
Cseréptálban sült oldalas káposztaágyon

A cseréptálat megtöltjük vízzel és fél órán át áztatjuk, majd kiöntjük. Az oldalast a csontok mentén feldaraboljuk, bedörzsöljük sóval, borssal, pirospaprikával és zúzott fokhagym...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Monamari
Kolozsvári káposzta gerslivel
Kolozsvári káposzta gerslivel

A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, hogy harapható darabos legyen majd az ételben és nagyobb, forró serpenyőben (vagy vastag falú edényben) egy evőkanál olajra dobjuk, majd rögtön h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Olasz frittata édesburgonyával
Olasz frittata édesburgonyával

Elsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anita
ROMÁN MITITEI-MICS-ROSTON SŰLT HÚSKOLBÁSZKÁK
ROMÁN MITITEI-MICS-ROSTON SŰLT HÚSKOLBÁSZKÁK

A húsokat legalább 2-3-szor ledaráljuk, hogy pasztaszerű anyag legyen. Hozzáadjuk a fűszereket és a húslevet. Legalább 24 órát a hűtőszekrényben hagyjuk érlelődni. Vizes kézzel ho...

Elkészítési idő: 2 ora
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk