-1 kg sertéstarja
-1 kg burgonya
-2-3 paradicsom
-2 paprika
-2 fej hagyma
-1 nagy doboz tejföl
-kevés fűszerpaprika
-reszelt sajt
só,bors ,szalonna
-a húst alaposan befűszerezzük
-a burgonyát meghámozzuk,karikára vágjuk
-a paprikát +paradicsomot felszeleteljük
-a hagymát karikázzuk
-a tejfölt sózzuk,és a pirospaprikával elkeverjük
-egy nagyobb jénait kiolajozunk -a hozzávalókat lerétegezzük,
-burgonya,só, zöldségek
--,hús ,zöldségek, burgonya só ,paprikás tejföl
-a tetejére lehet kakastaréj-szalonnát is rakni
-forró sütöbe toljuk ,lefedjük 1 órán keresztűl pároljuk,aztán levesszük a fóliát
- megszorjuk reszelt sajttal és készre sütjük
A burgonyát vékony karikákra vágjátok, és a képen látható módon az olajra pakoljátok a serpenyőbe. Mehet rá egy kis só és bors, majd egy fedő alatt kb. 10 percig közepes fokozaton...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben felhevítjük az olajat, amire aztán rádobjuk a hagymát, amit üvegesre párolunk. Erre jöhet majd a gomba is, amit ugyancsak szépen átpirítunk. Ennél a pontná...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű