10-12 db csirkemáj
-10-12 szelet bacon
-2 db tojás
-10 dkg finomliszt
-10 dkg zsemlemorzsa
ételízesítő ízlés szerint
napraforgó olaj a sütéshez
A májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket
Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici ételízesítőt tegyünk.
Forró olajban, lassú tűzön szép pirosra sütjük.
A csirkecombot kevés olajon megsütöm, kiveszem az olajból, az olajban megpuhítom a hagymákat, a petrezselymet, felöntöm tejszínnel, mustárt keverek bele, sózom, borsozom és belerak...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a mártáshoz fogunk hozzá. Zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, beletesszük egy kis apróra vágott kaprot, késhegynyi pirospaprikát, ízlés szerint sót. Ha van csontlé, úgy az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húst tálba teszem, sózom, hozzáadom a frissen őrölt feketeborsot, majd a sajt felét. A petrezselymet finomra vágom, és a húshoz adom, végül az 1 db tojást. Alaposan összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és kevés étkezési keményítővel összekeverem. Adok hozzá 1-2 ek. vizet, hogy kicsit nedves legyen, majd legalább 30 percre félreteszem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű