10-12 db csirkemáj
-10-12 szelet bacon
-2 db tojás
-10 dkg finomliszt
-10 dkg zsemlemorzsa
ételízesítő ízlés szerint
napraforgó olaj a sütéshez
A májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket
Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici ételízesítőt tegyünk.
Forró olajban, lassú tűzön szép pirosra sütjük.
Köretként hagymás-paprikás krumplipürét fogyasztottunk. Amíg a hús sül ez is bőven elkészül. 1 kg burgonyát meghámoztam, kisebb darabokra vágtam és sós vízben puhára főztem. 1 na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst fűszerezzük be, öntsük rá az olajat és egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben, hogy a fűszereket jól magába szívja. Mikor sütni szeretnénk, a csirkemellet kötözzük össze (hogy n...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA pulyka mell szeleteket kiklopfolom és sóval, kakukkfűvel bedörzsölöm és kissé beolajozom. A sült húst megdarálom. A gombát olíva olajon megdinsztelem és kissé megborsozom. Bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit, majd hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, a fűszereket, a tejfölt, a tojásokat, a sajtot, a zöldségeket és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű