10-12 db csirkemáj
-10-12 szelet bacon
-2 db tojás
-10 dkg finomliszt
-10 dkg zsemlemorzsa
ételízesítő ízlés szerint
napraforgó olaj a sütéshez
A májakat leforrázzuk ,lecsöpögtetjük róla a vizet , félbevágjuk és mindegyiket betekerjük egy szalonnacsíkba.fogvájóval rögzitjük a bacon szeleteket
Az ismert módon bepanírozzuk, de a tojásba csak pici ételízesítőt tegyünk.
Forró olajban, lassú tűzön szép pirosra sütjük.
1. A csirkét apróra vágjuk és a cukkinit lereszeljük majd összekeverjük a fűszerekkel, a zabpehellyel/zabliszttel illetve a tojással . 2. A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűA fokhagymát finomra aprítjuk, a póréhagymát felkarikázzuk, és egy kis részét félretesszük. A csirkemellet kisebb darabokra-szeletekre vágjuk. Egy hőálló serpenyőben vajat olvaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeleteljük fel szép vékonyra. Fűszerezzük be mind a két oldalát, majd hirtelen süssük meg mind a két oldalát. Helyezzük egymás mellé egy nagyobb tepsire, tegyük r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szoro...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű