-sertés karaj szeletek
- tej
-fokhagyma
-liszt-
--őrölt pirospaprika
- tojás
-zsiradék a sütéshez
--A húst fűszeres fokhagymás tejben áztatni 1/2 -1 órát pihentetni majd lecsöpögtetni ...és panirozni ....
--Panir /// paprikás liszt , felvert tojás ,paprikás liszt ....jó meleg zsiradékban sütni .....szerintem remek finom az ize ...
1. A húst megtisztítjuk és felcsíkozzuk. 2. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a hagymát. 3. Rászórjuk a pirospaprikát, majd belete...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz olajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát. Hozzáadjuk a felkockázott húst, kissé megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami ellepi. Sózzuk, meghintjük pirospaprikával, hozzáadju...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKacsa mellet alaposan letisztítom, jól le mosom, folyó víz alatt, dagadót szintén egészben mosom, majd le csurgatom a húsokról a felesleges vizet, és húsvágó deszkán kis pici darab...
Elkészítési idő: 40-perc Nehézség: KönnyűAz angolsóska leveleit megmossuk, leforrázzuk, vastag ereit levágjuk. Elkészítjük a tölteléket; a sertéshúst a hagymával ledaráljuk, hozzákeverjük a beáztatott rizst, a tojást....
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű