-sertés karaj szeletek
- tej
-fokhagyma
-liszt-
--őrölt pirospaprika
- tojás
-zsiradék a sütéshez
--A húst fűszeres fokhagymás tejben áztatni 1/2 -1 órát pihentetni majd lecsöpögtetni ...és panirozni ....
--Panir /// paprikás liszt , felvert tojás ,paprikás liszt ....jó meleg zsiradékban sütni .....szerintem remek finom az ize ...
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Tegyük félre, amíg a raguhoz előkészülünk. A gombát mossuk meg, vágjuk szeltekre vagy kockákra. A szalonnát apró kockákra darabo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertésszüzet lehártyázzuk, a zsíros részeit leszedjük, megtisztítjuk, megmossuk, szárazra töröljük. Ezután 2 cm-es szeleteket vágunk belőle, amit kézzel, tenyérrel lazítunk. A s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mustárt összekeverjük az olajjal, sóval, borssal majd beletesszük a tarjaszeleteket és átforgatjuk, hogy mindenhol átjárja a pác a húst. A tálat lefedve legalább 1 órára a hűtőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csont nélküli tarját (1,5 kg), újjnyi vastag szeletekbe (8 db) vágtam. Kicsit mind két oldaláról megklopfoltam, hogy a rostjai lazuljanak.Egy edénybe, amibe a húsok beleférnek pá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű