-sertés karaj szeletek
- tej
-fokhagyma
-liszt-
--őrölt pirospaprika
- tojás
-zsiradék a sütéshez
--A húst fűszeres fokhagymás tejben áztatni 1/2 -1 órát pihentetni majd lecsöpögtetni ...és panirozni ....
--Panir /// paprikás liszt , felvert tojás ,paprikás liszt ....jó meleg zsiradékban sütni .....szerintem remek finom az ize ...
. A megtisztított és kockákra vágott zellert és almát sós vízben puhára főzzük. A húst megtisztítjuk a hártyáktól és az inaktól. A két szélét levágjuk, majd egy éles késsel a hús...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy nagy tálban keverjük el a hús a 2 db tojással, a ketchuppal, mustárral és a zsemlemorzsával. A kenyeret áztassuk be pár percre, nyomkodjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát kockára vágom és kisütöm, majd kiveszem az edényből és a darált húshoz adom . A kisült szalonnazsírra dobom a kockára vágott hagymát és fokhagymát és üvegesre dinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldpaprikát kicsumázzuk, és a paradicsommal meg a hagymával együtt karikára vágjuk. 2. A rizst csak megmossuk. 3. Kizsírozunk egy mély tűzálló tálat, és rétegenként s...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz