Sertés rövidkaraj (1-2 szelet személyenként)
-10 dkg finomliszt
3-4 db tojás
10 dkg kukoricapehely
-15 dkg zsemlemorzsa
só ízlés szerint
bors ízlés szerit
napraforgó olaj (a sütéshez)
A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást,zsemlemorzsát
a kukoricapelyhet ,
Ez utóbbit aprítjuk ( lehet darálni ) oly módon, hogy durvább legyen, mint a zsemlemorzsa, de jól tapadjon a lisztezett, tojásozott húsokra.
összekeverjük a zsemlemorzsát + kukoricapelyhet
Bepanírozzuk a húsokat, majd forró olajban kisütjük.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk őrölt paprikával, felöntjük kevés leves alaplével. Közben szeletsütőben kisütjük a kiklopfolt hússzeleteket. A h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűSzűzérme tallérokat baconbe tekerni,só-bors mehet rá,hurkapálcára szúrva hármasával kisütni oliva olajon! Kisebb burgonyákat,felekbe vágni,oliva-rozmaring-zöldfűszerek,só összekev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű,Kinyomkodjuk a káposztát, a levét nem öntjük ki (ha túl savanyú, át is mossuk). Egy fazék aljára elterítjük a káposzta felét. Közé nyomkodjuk a húsos csontokat. Rápakoljuk a nagy...
Elkészítési idő: 2 ÓRA Nehézség: Könnyű