Sertés rövidkaraj (1-2 szelet személyenként)
-10 dkg finomliszt
3-4 db tojás
10 dkg kukoricapehely
-15 dkg zsemlemorzsa
só ízlés szerint
bors ízlés szerit
napraforgó olaj (a sütéshez)
A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást,zsemlemorzsát
a kukoricapelyhet ,
Ez utóbbit aprítjuk ( lehet darálni ) oly módon, hogy durvább legyen, mint a zsemlemorzsa, de jól tapadjon a lisztezett, tojásozott húsokra.
összekeverjük a zsemlemorzsát + kukoricapelyhet
Bepanírozzuk a húsokat, majd forró olajban kisütjük.
A szűzérméket felszeleteljük, kiklopfoljuk majd besózzuk. Libamájat leszeleteljük libazsírban megsütjük. Gombát ecetes vízben megfőzzük. Rizst tapadósra főzzük a borsóval. Megc...
Elkészítési idő:A húst megmossuk, megszárítjuk, majd hosszában két vágást ejtünk – ahogy az a képen is látszik. Lényeg, hogy ne vágjuk el teljes hosszában a húst, hanem maradjon 1-2 cm érintetlenü...
Elkészítési idő:A darált húst egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, a fokhagymakrémet (zúzott fokhagymát), majd jól összedolgozzuk. A megtisztított petrezselyemlevelet apróra vá...
Elkészítési idő: 40 perc