-80 dkg darált hús
-2 egész tojás
-2-3 gerezd fokhagyma
-só, bors,pirospaprika
--2 áztatott zsemle
-lehet apróra vágott zöld petrezselymet is ...de el is maradhat
-2 csomag bacon
-4-5- főttojás
a fasirt hozzávalóit összekeverjük ( a főttojáson kívűl)
-egy őzgerinc formát kibélelünk a baconnal nem baj ha kilóg a formából
-belesimitjuk a massza felét
-rá ültetjük a fött tojásokat
-majd befedjük a hús másik felével
a bacon szeleteket ráhajtjuk
-előmelegitett sütőbe toljuk
-alá helyezünk egy tepsit mert kicsit kicsorog
-kb 50-60- percig sütjük
-majd kivesszük a sütőből ,kiboritjuk egy tepsibe és a másik oldalát is megsütjük pirosra
-ha kicsit kihült könnyebb szeletelni
1. A hagymát tisztítsuk meg, a paradicsomot mossuk meg, majd szeleteljük fel vékony karikára. 2. A sajtot vágjuk fel hosszú, vékony csíkokra. 3. A fokhagymát tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre. 2. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy magas falú edényben olvasszuk meg a zsírt, majd szórjuk bele a kockára vágott húst, amit sózzunk és borsozzunk, ízlésünknek megfelelően. Plusz az őrölt köményt se felejtsük...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A kipirított szalonnán megfonnyasztjuk a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű