menu

Családireceptkönyv.hu

Stolverk szelet


Írta:

Elk. idő: 30
Adag: 6
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


50 dkg liszt
-1 teás kanál szódabikarbóna
-10 dkg margarin
-20 dkg porcukor
-2 egész tojás
-2 kanál kakaó
- kb-1 dl tej
-KRÉM
-1 liter tej
-2 tojás sárgája
-2 csomag vaniliás puding
-2 evőkanál liszt
-25 dkg margarin
-20 dkg porcukor
Tetejére
-csoki máz

Elkészítés:


A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával +
-margarint bele dörzsöljük +
-porcukor + tojások + kakaó elkeverjük kevés tejjel össze gyurjuk
-4 lapot sütünk a közepes tepsi hátán
Krém..
-a tejben elkeverjük a 2 tojássárgáját + 2 evőkanál lisztet és a vaniliás pudingokat ..sűrű krémet főzünk
hagyjuk kihülni
25 dkg margarint kikavarunk 20 dkg porcukorral
a kihült krémhez kavarjuk
-a lapokat megtöltjük
-tetejére csoki mázat vagy tejszinhabot tehetünk

Stolverk szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lótuszvirág keksz
Lótuszvirág keksz

Keverjük össze a vajat és a porcukrot,adjuk hozzá a tojást és a vaníliát. A liszteket és a pudingport szitáljuk össze, és gyúrjuk össze a vajas keverékkel, akkor jó ha puha, és má...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Bejgli
Bejgli

A tésztához összemorzsoljuk a lisztet és a vajat. A tejet meglangyosítjuk, hozzáadunk 1 kk cukrot és belemorszoljuk az élesztőt, majd felfuttajuk. Belekeverünk 2 tojást, majd a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Habos csiga
Habos csiga

A lisztet, a cukrot, a margarint, a tojássárgáját egy tálba tesszük, az élesztő a tejben felfuttatjuk, majd tésztát gyúrunk. 3 felé vesszük. A tojás fehérjét a cukorral gőz felett...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gumicukor
Gumicukor

Öntsük egy lábasba a gyümölcslevet és az eritritet (vagy nyírfacukrot), keverjük el benne a zselatint, és melegítsük össze. Forrnia nem szabad, mert attól tönkremehet a zselatin. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk