Szép sovány disznó oldalas ,egy kis méz,bors ,egy kis pikáns ketchup ,fokhagyma
az oldalast megkenjük a füszer keverékkel ami áll: méz,bors,pikáns ketchup,reszelt fokhagyma ,só keverékével ...teszünk alá egy kevés vizet és egy kevés zsiradékot ( olajat,vagy zsirt) foliával letakarjuk és mehet a sütőbe ...kb 30 perc mulva levesszük a fóliát meglocsoljuk saját levével és szép pirosra sütjük Tálalhatjuk majonézes krumplival,krumpli pürével vagy akármolyen feltéttel
A malac bőrős felét éles késsel sűrűn beirdaljuk, és a hús mindkét oldalát nagyon alaposan megsózzuk, megborsozzuk. A húsos oldalát egyenletesen megszórjuk a fűszerkeverékkel. F...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. 2. Közben hozzáadjuk a gombát, amikor már a gomba is megpirult, beletesszük a kockára vágott húst. 3. Amikor a hú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsákra szedjük, sós, forrásban lévő vízben kissé átfőzzük, lecsorgatjuk, villával összetörjük. Az apróra vagdalt vöröshagymát zsiradékon megpároljuk, pirítjuk. Össze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű110-130 fokos Kamadóban kb 6 óra. maghőmérővel ellenőrizve 78-80 foknál ulufoliába becsomagolni.Vége fele kibontani. spriccelés: almaecet, almalé fele-fele
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű