35 dkg csirkeaprólék ( én csirkefarhátat használtam )
40 dkg szegfűgomba (ellenőrzött)
1 közepes db fehérrépa
1 közepes db sárgarépa
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
szemes fekete bors ízlés szerint
0.5 csokor petrezselyem
0.5 ek disznózsír
1.5 -2 dl víz
-5 dkg rizs
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük, beletesszük a csirkeaprólékot.
2 dl vizet öntünk alá, beletesszük a fűszereket, sót, egész borsot, és 30 percig fedő alatt pároljuk.
Ezután a megtisztított, megmosott, apró kockára vágott zöldségeket tesszük bele.
Felöntjük vízzel, és 30 percnyi főzés után az alaposan megmosott gombát szórjuk bele, + a rizst .....még 25-30 perc alatt készre főzzük.
-apróra vágott zöldpetrezselyemmel és tejföllel tálaljuk
A hagymákat megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymát apró kockára vágjuk és megdinszteljük a 10 dkg olvasztott Rama margarinon, majd félrehúzzuk és belereszeljük a fokhagymagerezde...
Elkészítési idő: 60 percA tisztított hagymát vágjuk apróra, és dinszteljük meg az olajon. Adjuk hozzá a felkockázott csirkét, sózzuk és borsozzuk, szórjuk meg tárkonnyal. Kicsit pirítsuk, amíg kifehéredik...
Elkészítési idő:1. A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk. A hagymát apróra, a sárgarépát karikára, a petrezselyemgyökeret meg a zellert kockára vágjuk. 2. Az olajat felhevítjük és megdinszteljük b...
Elkészítési idő: