- 10 tojás sárgája
- 10 dkg olvasztott vaj
- 10 csapott ek. cukor
- 5 púpos ek. liszt
- 1 bögre tej
- 10 tojásfehérje habosra
- vaníliás cukor
- kakaópor
1. A tojásfehérjét kemény habbá verjük.
2. Többi hozzávalót összekeverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a hab felét.
A mascarponét keverd ki az édesítővel, a vaníliával és a kókuszreszelékkel, a kókusztej felével és a habbá vert tejszínnel. A maradék kókusztejhez önts 1 dl vizet, ebbe a keverékbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fentieket összekeverjük, hasonló állagot kell kapnunk, mint az alaprecept esetében. 2 x 2,5 merőkanállal (műanyag fehér merőkanál) öntünk egy dupla gofris sütésre.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy konyhai robotgépben (vagy kézzel) aprítsd össze a töltelék összetevőit. A keveréknek puhulnia kell. A kókuszos tölteléket nyomkodd szét egy kisebb edényben vagy sütőformában....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat a cukorral habosra keverjük, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, mindegyikkel jól kikeverve. A végén beletesszük a citromhéjat is. A tojásfehérjéket kemény habbá ve...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű