30 x 11 cm-es dobozformához
8 tojásfehérje
8 dkg porcukor
1 vegyszermentes citrom reszelt héja
1 teáskanál vaníliakivonat
10 dkg liszt
50 ml olaj
15 dkg kandírozott vegyes gyümölcs
5 dkg kandírozott vörös áfonya
5 dkg dió
5 dkg mazsola
5 dkg étcsokoládé lencse
Bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra, alsó-felső sütésmódban. Kivajazzuk és lisztezzük a dobozformát.
Az utolsó 5 hozzávalót elkeverjük két evőkanál liszttel. Kemény habbá verjük a fehérjét, kanalanként hozzáadjuk a cukrot, a citromhéjat és a vaníliakivonatot is, majd belecsorgatjuk az olajat.
Kézi habverővel óvatosan hozzákeverjük a lisztet, végül fakanállal az ízesítőket is.
A dobozformába öntjük és kb. 25-30 perc alatt megsütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
Körben meglazítjuk a formában és rácsra borítjuk, így hagyjuk kihűlni.
A joghurtos krémekhez a joghurtokban külön-külön megfőzzük a pudingokat, majd hagyjuk kihűlni. A tejszínt felverjük és mindkét pudingba keverünk egy keveset, hogy könnyű állagú leg...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA liszthez adjuk a sütőport, a sót és a fokhagymaport, elkeverjük. Hozzáadjuk a kockákra vágott vajat, és elmorzsoljuk (késes aprító elvégzi ezt helyettünk, ha van), majd hozzáadju...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A cukrot a vajjal kikeverni, hozzákeverni a tojást, vaníliát, citomhéjat és levet. 2. Ezután minden porállagút hozzákeverni. 3. Végül a tejjel jó habosra keverjük. 4. Muffinf...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a zselatinnal felmelegítjük, de nem forraljuk! Megvárjuk amíg kihűl. Közben a habtejszínt habbá verjük, a kihűlt joghurtos keverékk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű