60 csirkefarhát
3 sárgarépa
1 fehérrépa
3 közepes burgonya
1 hagyma
15 dkg levestészta
só, bors
olaj
A húst egy edénybe tesszük és felöntjük hideg vízzel, a hagymát egészben hozzáadjuk, fűszerezzük és felfőzzük. A zöldségeket meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk. Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldségeket is és készre főzzük. Ha minden alapanyag megpuhult, a tésztát is belefőzzük. A farhátat kivesszük, a húst leszedjük róla, a levesbe tesszük és melegen fogyasztjuk.
Ez tényleg nem egy “testes” leves, de ha valami könnyű, meleg zöldséglevesre vágyunk, akkor ez készül
A paprikákat levágjuk a torzsáról, a magot eltávolítjuk és a megpucolt fokhagymákkal berakjuk a sütőbe. Kb. 20 percet grillezzük, mikor látjuk hogy barnulnak és már puhák kivesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA répákat karikára vágjuk, és egy olívaolajjal felhevített lábasba rakjuk. Ezután hozzáadjuk a kis darabokra szeletelt angolzellert, majd következik a durvára vágott hagyma. Utols...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát meghámozzuk és olajon megdinszteljük. Közben a répát és a zellert is megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Majd felöntjük vízzel és a borsót is beletesszük, fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy fazékban odatesszük a vizet forrni. 2. A vöröshagymát négyrét behasítjuk, és beletesszük a vízbe úgy egészben, a vékony felhéjat is rajta hagyjuk, amennyire csak lehet....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz