menu

Családireceptkönyv.hu

Pácolt tarja, fantasztikus ízű, finomság csábító fal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg csontozott sertés tarja
1 teáskanálnyi rozmaring
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi majoránna
só, bors
0,5 dl olaj

Elkészítés:



A húst megmossuk és felszeleteljük, majd az olajba keverjük a fűszereket és a mustárt, átkenjük vele a húsokat. Letakarjuk és legalább 3 órán át hűtőben pihentetjük. Majd kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 40 percen át. Közben többször megfordítjuk, hogy egyenletesen süljön át.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bundázott göngyöltkaraj
Bundázott göngyöltkaraj

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Emeletes sertésborda
Emeletes sertésborda

1. Kikent tűzálló tál aljára, egymás mellé terítjük a szeletelt húst. 2. Megsózzuk, borsozzuk, egy-egy angolszalonna szeletet teszek rá. 3. Beborítom vékony karikákra vágot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pásztor sült
Pásztor sült

1. A kb. 80 dkg-os sertéscombot átfúrjuk és belehelyezzük a tisztított, egészben hagyott vöröshagymákat. 2. Sóval, köménymaggal kívülről bedörzsöljük és kizsírozott tepsiben, e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Ragacsos sült oldalas
Ragacsos sült oldalas

A húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben körülbelül 1 órán át főzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk