1 kg sertés comb csíkokra vágva
1 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
2 gerezd összetört fokhagyma
80 g sűrített paradicsom
1,5 dl fehérbor
1 dl víz
só, bors
2 pár frankfurti virsli
A hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst kifehéredésig piritjuk, kis levet ereszt. Hozzáadjuk a fokhagymát, bort, kevés vizet majd a paradicsompürét. Kis lángon pároljuk, ha a levét elfőtte kis vízzel és borral pótoljuk. Sűrű szaftot hagyunk. Ha a hús már puha, belefőzzük a karikákra vágott virslit.
Főtt tésztával vagy rizzsel tálaljuk.
1. A malackarajt megmossuk, leszárítjuk, a bőrét sűrűn bevagdossuk, bedörzsöljük sóval, borssal és előmelegített, forró sütőben, kis vizet öntve alá hirtelen megpirítjuk, majd mérs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megpárolt csülökből kicuppantom a csontot, leveles-vajastésztába bugyolálom, (alján legyen az összehajtogatás). 2. Megszurkálom, mert képes a bejgli-reakcióra, megkenem to...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA két fej vöröshagymát apróra vágjuk,és 0,5 dl olajban megdinszteljük abban a lábasban,amelyikben a töltött káposztát akarjuk majd elkészíteni. Az egyik felét a darált húshoz adj...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézElkészítés : A csülköt előző nap főzzük puhára, és hagyjuk a vízében kihűlni, majd szeljük fel apró darabokra. A hagymát vágjuk apróra, és dinszteljük meg. A csülköt, a hagymát, é...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz