Családireceptkönyv.hu

Tejszines mustáros karaj, a husi omlós,


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


70 dkg sertéskaraj
1 evőkanál mustár
4 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
0,5 dl főzőtejszín
friss zöldpetrezselyem
só, bors

Elkészítés:


A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy hőálló edénybe. A tejfölt, a mustárt, a tejszínt, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet összekeverjük, leöntjük vele. 180 fokon sütjük 20 percig, de néha megforgatjuk, majd kínálhatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


A hús megpuhul és fincsi lesz, a szósz pedig krémes és ízletes,

Tejszines mustáros karaj, a husi omlós,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Fasirt másképpen!
Fasirt másképpen!

összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába. Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Kocsonya lassú főzőben
Avatar Erika Kedvelnék
Kocsonya lassú főzőben

Az alapanyagokat a lassú főzőbe elhelyezem, fűszerezem, és felöntöm annyi vízzel, hogy az edény tele legyen. Nyolc óra múlva amikor elkészült,a húst kiveszem, és kocsonyás tálakba...

Elkészítési idő: 8 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ínycsiklandó sertéskaraj ragu
Ínycsiklandó sertéskaraj ragu

A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A húst megmossuk és felkockázzuk, majd 3-4 percen át pirítjuk a hagymával. Mikor feldobja a lev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk