menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldséges sertésragu r


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A legjobb benne, hogy ha nincs kedvünk még köretet sem kell készítenünk hozzá, akár kenyérrel, zsemlével is tálalhatjuk. Tápláló és nagyon szaftos.
Hozzávalók:
15 dkg bacon
60 dkg sertéskaraj
1 nagy hagyma
3 nagy burgonya
2 sárgarépa
friss zöldpetrezselyem
1 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 teáskanálnyi rozmaring
só, bors
olaj

Elkészítés:


A hagymát megtisztítjuk és kevés olajon dinsztelni kezdjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt bacont és húst is, pár percig pirítjuk. Ezt követően fűszerezzük és felöntjük a paradicsomlével. A zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük és hozzáadjuk. Ha szükséges öntünk alá egy kis vizet is és fedő alatt puhára főzzük. Nem főzzük el teljesen a levét, hogy szaftos maradjon. A zöldpetrezselymet apróra vagdossuk és mikor elkészül megszórjuk vele. Melegen tálaljuk.

Zöldséges sertésragu r

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mustáros karaj
Mustáros karaj

Első lépésben klopfold ki a húsokat közepesen vékonyra, kb. fél cm-esre. Sózd és borsozd a húsok mindkét oldalát. A második oldalukra tegyél szeletenként kb. 1-1,5 g, azaz nagyjáb...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Sertésragu aszalt szilvával
Sertésragu aszalt szilvával

A húst meg a szalonnát kis kockákra vagdaljuk, és forró vajban átpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra karikára vágott hagymát, az aszalt szilvákat, és 1,5 dl vizet. Megsózzuk, megborsozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Burgonyával rakott sertésszelet
Karaj - Burgonyával rakott sertésszelet

1. A burgonyákat héjában főzzük meg, ha kihűlt pucoljuk meg, és karikázzuk fel. 2. A karajt szeleteljük fel, klopfoljuk ki, de ne túl vékonyra. 3. Sózzuk, borsozzuk, és kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
RAKOTT MAKARÓNI
RAKOTT MAKARÓNI

A tésztát sós ,forró lobogó vízben kifőzzük,vízzel leöblítjük. Pici étolajat öntünk rá és összekeverjük. A vöröshagymát apróra daraboljuk,felmelegített olajon átfuttatjuk ,piros...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk