4 szelet tarja ( fél cm -es szeletek, kicsit kikloffoljuk) sózva, kacsazsírral, mustárral megkenve) fél órát pihentetve
mangalica zsír a sütéshez
2 kisebb cukkini kockákra vágva
2 alma a cukkinival kb egyforma nagyságú kockákra vágva
2 hagyma
1-2 ek szezámmag
2 ek natúr cukormentes paradicsom püré
1 ek zsiradék
só
A tarja szeleteket mangalicazsíron oldalanként 4-5 percig sütjük. A cukkinit, az almát felkockázzuk. A hagymát egy kis zsíron lepirítjuk, ehhez adunk 2 ek paradicsom pürét, rögtön rádobáljuk a cukkinit és az almát, sózzuk meg. Magas hőfokon tovább sütjük. Nem az a cél, hogy teljesen megpuhuljon a köret! Inkább csak ,hogy átforrósodjon, kicsit színt kapjon. A paradicsom püré karamellizálja kicsit. Szórjuk rá a szezámmagokat, keverjük össze és tálalhatunk is.
lovelypaleoinspiration.blog- Csánó Erika
Elkészítem a fasírt alapot a hozzávalókból . A leveles tésztát kinyújtom tepsi nagyságúra , ráteszem a fasírtalapot eloszlatom rajta egyenletesen , majd sonka szeletekkel kirakom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsamellfiléket beirdaljuk, sózzuk, borsozzuk. 14 percig sütjük forró vajban, letakarva a bőrös felén alacsonyabb hőfokon, majd átfordítva még 5 percig. Ezután fóliába csomagolv...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A szalonnát vékony csíkokra a vöröshagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A gombát alaposan megmossuk, szeletekre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírt tepsibe tesszük. A megmosott tarját besózzuk és a zsír tetejére tesszük. Megszórjuk köménnyel és a tetejére tesszük a kettévágott gerezd fokhagymát. Egy kis vizet öntünk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű