90 dkg sertés lapocka
2 db répa
1 db zöldség
1 db kisebb zeller
1 db kisebb karalábé
1 fej vörös hagyma
pár szem egész bors
pár db babér levél
A húst össze darabolom a zöldségeket megpucolom és mindent bele rakok egy lábosba, Ezután felöntöm vízzel úgy hogy pont ellepje. Mikor megpuhul minden leszűröm a húst kiszedem a zöldségeket leturmixolom a lével együtt. Ezután egy lis tejfölös habarást készítek ebbe teszem a mustárt és a cukrot és behabarom a szószt. Ezután vissza kerül a hús rottyan egyet és kész. Tetszés szerint készítek köretet hozzá.
Melegítsd be a sütőt 190 fokra. 2. Hajtogass harmonikaszerű ágyat alufóliából egy tepsiben. 3. Helyezd rá a baconöket, és vastagságtól függően 15-25 perc alatt süsd extra ropogó
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kenyeret áztassuk be a tejbe, majd nyomkodjuk ki. A darált húst fűszerezzük, adjuk hozzá a kinyomkodott kenyérdarabokat, a zúzott fokhagymát és a tojásokat. A tepsit béleljük ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA bőrös malaccombot megmossuk, a bőrét óvatosan éles késsel bevagdossuk úgy, hogy az alatta lévő zsírréteget ne vágjuk a húsig be. A húsos részébe beledörzsöljük a fűszereket (a b...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA káposztát ujjnyi széles csíkokra vágjuk. A hagymát, fokhagymát finomra aprítjuk. A szalonnát 2 ek olajon megpirítjuk, aztán megfonnyasztjuk benne a hagymát, fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű