90 dkg sertés lapocka
2 db répa
1 db zöldség
1 db kisebb zeller
1 db kisebb karalábé
1 fej vörös hagyma
pár szem egész bors
pár db babér levél
A húst össze darabolom a zöldségeket megpucolom és mindent bele rakok egy lábosba, Ezután felöntöm vízzel úgy hogy pont ellepje. Mikor megpuhul minden leszűröm a húst kiszedem a zöldségeket leturmixolom a lével együtt. Ezután egy lis tejfölös habarást készítek ebbe teszem a mustárt és a cukrot és behabarom a szószt. Ezután vissza kerül a hús rottyan egyet és kész. Tetszés szerint készítek köretet hozzá.
1. A hús mindkét oldalát bedörzsölöm tengeri sóval és durvára tört színes borssal. 2. Egy tepsibe beleszórom a feldarabolt zöldségeket, rászórom a zöldfűszereket és erre a zöldség...
Elkészítési idő: 3.5 óra Nehézség: Közepes1. A zsírt megolvasztom, belerakom a húst, sózom, borsozom, és a saját levében (fedő alatt ) főzöm. 2. Amikor a hús félpuha, hozzáadom a vöröshagymát és a port, felöntöm vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsírt megforrósítjuk, majd a hús minden oldalára kérget sütünk. Sóval és meg apróra vágott tárkonnyal ízesítve, egy kevés vízzel felöntve, fedő alatt többször megforgatva puhára...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A töltéshez való tojásokat keményre főzzük. A két zsemlét pár percre kevés tejbe vagy vízbe áztatjuk. Miután jól megszívták magukat, kinyomkodjuk és ledaráljuk a hússa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű