90 dkg sertés lapocka
2 db répa
1 db zöldség
1 db kisebb zeller
1 db kisebb karalábé
1 fej vörös hagyma
pár szem egész bors
pár db babér levél
A húst össze darabolom a zöldségeket megpucolom és mindent bele rakok egy lábosba, Ezután felöntöm vízzel úgy hogy pont ellepje. Mikor megpuhul minden leszűröm a húst kiszedem a zöldségeket leturmixolom a lével együtt. Ezután egy lis tejfölös habarást készítek ebbe teszem a mustárt és a cukrot és behabarom a szószt. Ezután vissza kerül a hús rottyan egyet és kész. Tetszés szerint készítek köretet hozzá.
A húst csontozd ki,-én most nem csontoztam:) A bőrét, ha belefőzöd, kockázd fel nagyobb darabkákra, majd a húst is, valamivel kisebbekre 3x3 cm-es darabokra. A többi hozzávalót i...
Elkészítési idő: 2-2,5A burgonyát megmosom alaposan, próbáljunk szépet választani, hogy ne kelljen hámozni, alaposan megmosom és 2 cm vastag karikákra vágom, a hagymákat is megpucolom, majd felkarikázo...
Elkészítési idő:A húst vékony csíkokra szeljük, összekeverjük 2 e. k. szójaszósszal és a zöldcitromlével, lefedjük, a hűtőbe tesszük A zöldségeket megtisztítjuk. A gyömbért és a fokhagymát vékony...
Elkészítési idő: 30 perc