Egy nagy alma vagy két kisebb
1 db banán
100 g kölesliszt (tipp: köles+kávédaráló)
100 g rizsliszt
50 g kókuszzsír
A gyümölcsöket reszeljük le.
A kókuszzsírt és a liszteket keverjük össze, ha van késes robotgépünk, azzal nagyon gyorsan megy.
Keverjük össze a gyümölcsökkel, és tegyük hűtőbe legalább egy fél órára egy erősebb zacskóba/kinyomózsákba.
Lehet, hogy egy éjszaka sem árt neki, a rizsliszt így elveszíti a fojtósságát.
Nyomjunk babapiskóta-formákat belőle, vagy készítsünk golyókat, és lapítsuk le őket - kinek hogy tetszik.
Mehet a sütőbe 180-190 fokra kb. 20 percre.
Kellően kemény lesz ahhoz, hogy ne tudjanak nagyobb darabot leharapni, viszont ügyesen fel tudják áztatni.
Felnőtteknek isteni szegfűborssal!
A tepsi aljára 10 dkg margarint darabolunk,kissé szétkenjük. A lisztet cukrot sütőport vaníliát összekeverjük. Szárazon ráöntjük a margarinra a felét.A túrót,összekeverjük a citrom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűösszegyúrni és kókuszba forgatni majd hűtő
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg külön-külön a pudingokat (1 pudinghoz 4 dl tej és 40 g cukor). A tepsi aljára teszünk 1 sor kekszet. Ráöntjük a banán pudingot. A tetejére teszünk egy újabb sor kekszet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb tálat előkészítünk, és háztartási fóliával kibéleljük. Egy másik tálban a hozzávalókat elkeverjük: a zselatint a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, a...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű