1 bögre stárított magozott datolya (amit Aurora fele adagban kókusszal helyettesített (korpusz)
1/4 bögre kakaó (korpusz)
1 bögredió vagy mandula (korpusz)
2 db banán (krém)
2 ek méz vagy agave szirup (krém)
1/4 bögre kakaó (krém)
3 ek kókuszolaj (krém)
A datolyát egy órára vízben áztatjuk.
Mixerben (aprításra alkalmasban) eloszor összeőröljük a diót, majd hozzáadjuk a leszürt mandulát és a kakaót. (ha kicsit túlzásba estünk volna a kakaóval, hozzáadhatunk egy kanál mézet). Sutőpapíros trtaformába tesszuk.
A krémhez szükséges hozzávalókat is szetmixereljük a mixerben, majd a masszát szétkenjük a "tésztaalapon".
Letakarjuk és 45 percre betesszük a fagyasztóba.
Fagyasztóban kellene tárolni.
ha megduplázzuk a receptet egy kis felkarikázott banánnal isteni csokisbanánt kaphatunk
A sütőt előmelegítjük. A piskótához 6 tojásfehérjét a 6 ek cukorral kemény habbá verjük. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgákat, s azokkal még néhány percig tovább verjük. Hozzáad...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KözepesA csoki felét a kókuszolajjal együtt olvasszuk fel, majd hagyjuk kicsit visszahűlni. A tojást az édesítővel verjük fehéredésig, ez kb. 3-4 perc. Adjuk hozzá az olvasztott csokit, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat simára keverem, és máris kész a torták, sütemények bevonására alkalmas máz.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű