10 dkg mogyoró, 10 dkg zabpehely, 10 dkg szezámmag, - só, foghagyma ízlés szerint- aprítóban összemixelem. Hozzáteszek 3 tojást és egy kevés reszelt sajtot. Sütőpapíron kb 3 mm-esre simítom, 200 fokon 20 percig sül.
A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk, és a tésztát pihentetés nélkül ujjnyi vastagra nyújtjuk. A tetejét felvert tojással megkenjük, magokkal megszórjuk. Apró pogácsasza...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzafi kenyérlisztből tésztát készíteni a leírtak szerint pihentetni. Nyújtani majd megkenni pizzakrémmel és ketchuppal. Sajtot reszelni rá! A végeket behajtogatva feltekerni, kisuj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a kelt tésztát készítjük el. Az élesztőt a cukorral langyos vízben felfuttatjuk, majd a liszthez adjuk. Annyi langyos vízzel, amennyit a tészta felvesz, közepesen lágy tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű