8 tojás
6 ek cukor
2 ek porcukor
késhegyni szódabikarbóna
8 ek liszt
1 sütőpor
2 ek kakaó
8 tojásfehérjét + 6 ek cukrot kemény habbá verrünk.
A tojássárgáját + 2 ek porcukrot + egy késhegyni szódabikarbónát összekeverünk, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjéhet.
8 ek lisztet + 1 sütőport + 2 ek kakaót jól összekeverünk majd lassan a tojásos keverékhez adjuk.
a kisült és kihült 3 felé vágjuk.
Ha külön sütjük ki a keverék összeesik, szóval érdemes egyben kisütni majd 3 felé vágni.
A hozzávalókat a csokoládé kivételével egy tálba tesszük és jól összekeverjük. Amikor csomómentes a tészta, belekeverjük az apróra tördelt csokoládét is. Egy nagyobb, vagy két kise...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, majd reszeljük le. A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a lisztet, a sütőport, a diót és a reszelt almát. Jól összek...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sütõt 160 fokra elõmelegítjük. A tojásokat a cukorral felverjük, vaníliával ízesítjük. Hozzáadjuk a szalalkálit és a liszt felét és simára keverjük. Ezután belekeverjük a többi l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd meg a kávét. Erős, eszpresszó jellegű kávé kell hozzá. Ha kész, öntsd ki egy tányérba, keverd bele a két evőkanál cukrot, és hagyd kihűlni. Válaszd szét a tojásokat. Mivel ny...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű