Családireceptkönyv.hu

Borsós sertésragu, sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertéslapocka
10 dkg füstölt szalonna
30 dkg zöldborsó
1 nagy fej vöröshagyma
1 tv paprika
1 paradicsom
1 ek. gulyáskrém
1 kk. őrölt kömény
1kk. őrölt bors
2 tk. fokhagymagranulátum

Elkészítés:


A húst felkockázzuk,megmossuk.
Egy tepsibe szórjuk a felkockázott szalonnát, rá a szeletelt hagymát, majd a húst.
Kevés vízben kikeverjük a fűszereket és a gulyáskrémet, majd a húsra öntjük.
Alufóliával lefedve közepesen forró sütőbe tesszük.
Amikor már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a borsót és a kockázott paradicsomot, valamint a paprikát.
Jól összeforgatjuk és visszatoljuk a sütőbe.
Készre sütjük.
Rizzsel vagy bulgurral tálaljuk!

Borsós sertésragu, sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Svéd húsgombóc barnamártással, sültburgonyával, áfon
Svéd húsgombóc barnamártással, sültburgonyával, áfon

A kisebb burgonyákat feltesszük főni. Közben kockára vágjuk a hagymát és vajon megdinszteljük. A darált húst borssal szerecsendióval ízesítjük. Rávágjuk a petrezselymet, Hozzáa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes mustáros sertésoldalas
Mézes mustáros sertésoldalas

sózóm borsozom fokhagymát szórók rá tepsibe vagy jénaiba teszem lefedem és 150 C 90 percig puhítom 140 perc jó puha legyen elkészítem a szószt beleforgatom rácsra teszem 200 C/15-...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sertéspörkölt
Sertéspörkölt

Elkészítés: A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a papr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mária
Karajba zárt csülök
Karajba zárt csülök

Elkészítés : A csülköt előző nap főzzük puhára, és hagyjuk a vízében kihűlni, majd szeljük fel apró darabokra. A hagymát vágjuk apróra, és dinszteljük meg. A csülköt, a hagymát, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk