menu

Családireceptkönyv.hu

Borsós sertésragu, sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg sertéslapocka
10 dkg füstölt szalonna
30 dkg zöldborsó
1 nagy fej vöröshagyma
1 tv paprika
1 paradicsom
1 ek. gulyáskrém
1 kk. őrölt kömény
1kk. őrölt bors
2 tk. fokhagymagranulátum

Elkészítés:


A húst felkockázzuk,megmossuk.
Egy tepsibe szórjuk a felkockázott szalonnát, rá a szeletelt hagymát, majd a húst.
Kevés vízben kikeverjük a fűszereket és a gulyáskrémet, majd a húsra öntjük.
Alufóliával lefedve közepesen forró sütőbe tesszük.
Amikor már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a borsót és a kockázott paradicsomot, valamint a paprikát.
Jól összeforgatjuk és visszatoljuk a sütőbe.
Készre sütjük.
Rizzsel vagy bulgurral tálaljuk!

Borsós sertésragu, sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mentett
Fűszeres csülök pataki tálba
Fűszeres csülök pataki tálba

A pácnak a hozzávalóit tegyük egy tálba a hagymát,fokhagymát kockázzuk bele,rakjuk bele a megtisztított csülköt,légmentesen zárjuk le,és tegyük egy éjszakára hűtőbe. Másnap a pata...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Milánói sertésborda másképp
Milánói sertésborda másképp

Olivaolajon megpirított fokhagymát és vöröshagymát, gombát, só és bors, hozzákevertem a sűrített paradicsomhoz és a hámozott paradicsomhoz. Fűszereztem friss bazsalikommal és oregá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Spanyol sertéskaraj
Spanyol sertéskaraj

A sertéskarajt megmossuk, sóval és egy kevés őrölt fekete borssal meghintjük, majd egy kevés olajat aláöntve előmelegített sütőbe tesszük. Megtisztítjuk a paradicsomot és a paprik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Hortobágyi húsos palacsinta
Hortobágyi húsos palacsinta

Sós palacsinta tésztát készítünk, és kisütjük. A darált húst sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük, és vajon megpároljuk. Ha szükséges, kevés alaplevet öntünk alá. A vörö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk