Hozzávalók:
50 dkg sertésmáj
olaj
2 fej vöröshagyma
őrölt bors
pirospaprika
majoranna
só
A sertésmájat megmosom, papírtörlővel leszárítom és ujjnyi csíkokra vágom. A hagymát félkarikákra vágom, kevés olajon dinsztelni kezdem. a folyamat meggyorsítható és tökéletesíthető, ha a hagymára kevés sót szórunk, amitől a hagyma nedvességet enged, és jobban megpárolódik. Ha készen van, ráteszem a májat, alaposan átforgatom a forró hagymás olajban. Megszórom szárított majoránnával, őrölt borssal, és kevés fűszerpaprikával. Csak annyi vizet öntök rá, hogy a paprika ne égjen meg. Pár perc és már el is lehet zárni alatta a gázt. Sózom, majd krumplival és savanyúsággal tálalom.
A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, ha megpirult, beletesszük a kockára vágott húst, fűszerezzük. Ha a hús már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a zúz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A ledarált húshoz keverjük a felaprított hagymát, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. 2. Ezután alufóliára tesszük, mellé teszünk egy szál kolbászt. 3. Így...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertéslapockát és a szalonnát csíkokra, a hagymát apróra, a paprikát, paradicsomot kockákra vágjuk. Ha friss zöldbabunk van, azt is 2-3 centisre daraboljuk. A szalo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű