Hozzávalók:
500 g liszt
2 tk só
1/2 cs élesztő
400 ml víz
2 ek olívaolaj
Kelesztés: hűtőben 6-12 óra, szobahőmérsékleten 40 perc
Sütés: 210 fokon 30 perc (alsó-felső sütés)
Langyosítsd meg a tejet, morzsold bele az élesztőt, és add hozzá a cukrot is. Ha felfutott, az összes többi hozzávalóval együtt dagassz belőle sima, fényes tésztát. Gömbölyítsd ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral, a sóval, és a fűszerrel elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, a kefirt, majd hozzáöntjük a vizet, és összeállítjuk a tésztánkat. Kis darabokat vágunk belőle, am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA görögjoghurt helyett természetesen hagyományos joghurttal is elkészíthető, de abban az esetben valamivel kevesebb vizet fog kívánni a tészta. A hozzávalókat belemértem a kenyérs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítés menete: 1. Yudane készítése: a liszt forrázása forrásban lévő vízzel, majd elkeverése 2. Hűtés: 10 perc 3. Tészta dagasztása a többi tésztaképző alapanyag hozzáadá...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű