menu

Családireceptkönyv.hu

Frankfurti leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kelkáposzta, krumpli,
só, bors, majoranna, pirospaprika
tejföl
virsli

Elkészítés:


1. A hozzávalók megtisztítása, a káposztát csíkokra vagy kockára, a krumplit kockára, a virslit karikára
2. A virslit zsiradékon megfuttatni, majd kiszedni félre tenni.
Ebben a zsírban megdinsztelni a hagymát majd a fokhagymát, utána hozzáadni a kelkáposztát. Addig párolni amíg összeesik, majd felengedni vízzel.
3. Beledobjuk a krumplit, majd a sót és a fűszereket. Puhulásig főzni.
4. Közben rántást készítünk pirospaprikával, csomómentesre keverés
után hozzáadjuk a tejfölt és a félretett virslit, felforraljuk és kész

          Frankfurti leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk