20 dkg liszt
2 db tojás
3 dl tej
2 dl szénsavas víz
csipet só
3/4 dl olaj ( bele a tésztába )
kevés olaj a sütéshez szükség esetén
A hozzávalókat csomómentesre keverjük. A nedves hozzávalókat apránként adagoljuk, hogy ne legyen csomós a tészta.
Állni hagyjuk kb. félóráig. Utána sütjük és töltjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítettem. Előkészítettem két sütőpapíros tepsit, és egy habzsákot, 9mm-es csillagcsővel. A puha vajat habosra kevertem a nyírfaporcukorral. Hozzáadtam a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni a hozzávalókat. Evőkanállal korongokat szaggatok, serpenyőben sütőm.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA cukrot pirítjuk bele a vaj elkeverni, utána tejszín,főzőlap lekapcsolás só és vanília belekeverés, 15-20 dkg krémhez keverni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A rizst átmossuk, majd egy nagy lábasba szórjuk. Ráöntjük a vizet, és közepes lángon elkezdjük főzni. Amikor magába szívta a vizet, ráöntjük a tej felét, hozzáadjuk a cukrot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű