Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

tortakrém /orosz,az enyém/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab

Elkészítés:


Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva



Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..





Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.




Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.






Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.



tortakrém /orosz,az enyém/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Epres tejberizs (Gizi)
Epres tejberizs (Gizi)

A rizst legalább két vízben mossuk meg, és alaposan csepegtessük le. Ezután adjuk hozzá a tejet, és a tejszínt, melegítsük forráspontig, majd vegyük kisebbre a hőfokot, és főzzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Katalin
Házi Toblerone
Házi Toblerone

A vajat egy edénybe tesszük, és alacsony lángon felolvasztjuk. Egy tálban elkeverjük a tojást a cukorral, majd fokozatosan belekeverjük a felolvadt vajba. Addig főzzük, amíg a cuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kivikehely - OK
Kivikehely - OK

1. A kivit hámozzuk meg, és szeleteljük fel. 2. Néhány karikát tegyünk félre a díszítéshez. 3. A maradékot passzírozzuk át, a tejszínt verjük kemény habbá a mézzel, majd ad...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Gesztenyés tiramisu
Gesztenyés tiramisu

A hideg tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a felengedett gesztenyepürével, a rummal (vagy vaníliakivonattal), és több részletben beleforgatjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk