1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Az epret és a rebarbarát 1 cm-es kockákra vágjuk. Lábasba vagy serpenyőbe tesszük, hozzáadjuk a kétféle cukrot, a citrom levét és reszelt héját, és 15-20 perc alatt lekvár sűrűségű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A tejet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot és simára/csomómentesre keverjük. Majd közepes lángon folyamatos kevergetés közben sűrűr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Tojássárgáját a cukorral és a puha vajjal habosra felverni kb. 3 perc alatt. 2. Tojásfehérjét a csipet sóval kemény habbá verni. 3. A lisztet a sütőporral elkeverni, a többi sz...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű- Felfuttatjuk az élesztőt pici cukros , langyos tejben. - A margarint, sót és a cukrot jól kikeverjük, majd a tojást, a felfutott élesztőt, a lisztet hozzáadjuk, alaposan összegy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű