1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
A reszelt sütőtököt összeforgatjuk a lisztekkel elkevert aszkorbinsavval és szódabikarbónával, majd hozzáütjük a 2 tojást. És addig keverjük, míg egyenletesen elnem oszlik benne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojásokat tálba ütjük, elkeverjük a kefirrel, az olvasztott (de nem forró) vajjal. Hozzáadjuk a sütőporral és szódabikarbónával elkevert lisztet (a lisztet a kefi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy mélyebb tálba tesszük a darált kekszet, hozzárakom a ribizli dzsemet, kakaót, két fajta cukrot és annyi tejet adunk hozzá, hogy összeálljon a tésztánk. A töltelékhez dagasztóg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy kisebb lábasban a joghurtot összekeverjük a cukorral és a zselatinnal. Feltesszük melegedni, de vigyázzunk, nehogy forrni kezdjen! Amint felolvadt a zselatin, azonnal levess...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű