1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Főzzünk jó kemény tejbegrízt, hagyjuk kihűlni.A túrót összekeverjük A cukorral és hozzáadjuk a tejbegrízhez. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot majd gombócokat formálunk a masszából.l...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézTetejére tejszínhab.
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA szokásos módon piskótát sütünk, majd feltekerjük még melegen. Ha kihűlt megkenjük a lekvárral, majd poreritrittel meghintjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Felforralom a tejet. Hozzáadom a cukrot, a sót, majd a darát, és addíg főzöm, míg össze nem áll.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű