menu

Családireceptkönyv.hu

tortakrém /orosz,az enyém/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab

Elkészítés:


Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva



Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..





Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.




Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.






Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.



tortakrém /orosz,az enyém/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: R
Profiterol
Profiterol

linken

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Pezsgős epres pohárkrém
Pezsgős epres pohárkrém

Az epres pohárkrém elkészítéséhez a zselatinokat hideg vízbe áztatjuk, a tejszínt kemény habbá verjük. A pezsgőt a cukorral, és a sárgájával vízgőz fölött habosítjuk, ügyelve, hogy...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
piskóta régi
piskóta régi

Szitálni a lisztet,sütőporral sárgáját cukorral verni,hozzá a tejet beleönteni a szitált lisztet,és utána a felvert fehérjét. 2 sütőformában 180 fokon 40 percig sütni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Vaníliakrém 1 - OK
Vaníliakrém 1 - OK

1. A zselatint langyos vízben feloldjuk. 2. A tejet a cukorral és a vaníliarúddal felforraljuk. 3. A tojássárgáját a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a meleg tejet, közben h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk