1 cs pudding/amilyen krém/
300 ml tej
150 gr kr cukor
1 tojás
felfőzni és kihűteni
hozzá 2.5 dl tejszínből hab
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva..
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
Ha oroszkrém akkor 10 gr zseletin 50 gr vízzel 15mp alatt mikróban összemelegíteniés belekeverni a forró puddinghoz .Ehhez 4 dl tejszín kell és 1 citrom héja,és 30 gr mazsola áztatva.
A rizst legalább két vízben mossuk meg, és alaposan csepegtessük le. Ezután adjuk hozzá a tejet, és a tejszínt, melegítsük forráspontig, majd vegyük kisebbre a hőfokot, és főzzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat egy edénybe tesszük, és alacsony lángon felolvasztjuk. Egy tálban elkeverjük a tojást a cukorral, majd fokozatosan belekeverjük a felolvadt vajba. Addig főzzük, amíg a cuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kivit hámozzuk meg, és szeleteljük fel. 2. Néhány karikát tegyünk félre a díszítéshez. 3. A maradékot passzírozzuk át, a tejszínt verjük kemény habbá a mézzel, majd ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. A mascarponét kikeverjük a felengedett gesztenyepürével, a rummal (vagy vaníliakivonattal), és több részletben beleforgatjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű