50 dkg darált hús
1 db tojás
1 db közepes hagyma
4-5 gerezd fokhagyma (ízlés szerint)
petrezselyem
só
bors
pirospaprika
zsemlemorzsa
Hagymát apró vágjuk, kicsit meg dinszteljük, majd össze dolgozzuk az alapanyagokat, majd ki sütjük. Lehet sütőben vagy tűzhelyen.
Szeretitek akkor beleforgathatod végén szezámmagos zsemle morzsába.
1. A vékony hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és szép pirosra kisütjük, majd tálalásig melegen tartjuk. 2. Kevés zsíron kiolvasztjuk a kockára vágott füstölt szalon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. 2. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. 3. A liszt 2/3 részéből, a tojásokból és a reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük a pácol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz áztatott zsemléket - ha megszívták magukat vízzel -, kézzel kinyomkodom, és a darált húshoz teszem. Nyomok bele Piros Aranyat, törött paprikát, és hozzáteszem a két tojást. Fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes