2 doboz tejföl 20%-os
ízlés szerint:
snidling hagyma 1 csomag
pici vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
bors,
pici só
Dupla tüllanyagon vagy géz segítségével lecsöpögteted, ez kb. 24 óra, összekevered, kb. 2 órát hagyod állni. Mikor az állaga kellemesen kenhető krém, akkor fogyasztható.
Egy kis, jól zárható tálba kanalazzuk a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Én száraz pácként használom. Mivel száraz fűszerkeverék, jól zárható edényben napokig-hetekig is e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket nagyon finomra őröljük, átszitáljuk, a tárkonyt egy lábasba tesszük az ecettel, és 10 percig lassú tűzön főzzük. A sűrített paradicsomot egy rozsdamentes edényben felt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 közepes sárga cukkinit jól megsúroltam és héjával együtt darabokra vágtam. Kacsazsíron hagymát dinszteltem, rátettem a cukkinit, 2 gerezd zúzott fokhagymát, és kevés húslevessel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felkockázom, kicsit megpirítom az olajon, sózom, felengedem egy negyed pohár vízzel, tovább párolom a legkisebb lángon, hozzáadom a cukrot, tovább főzöm, felöntöm a tejsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes