-4 db tojás
-2 szelet szalonna
-1 fej hagyma
-néhány szelet kolbász
-étolaj
-bors
-só
-pirospaprika
Szalonna, kisütöd a zsírját, kiveszed, zsírra hagyma megdinszteled, rá a kolbikarikát, vigyázz mert ha szárazkolbász akkor a benne lévő paprika mikor sül könnyen leég és keserű lesz. Erre ráöntöd a felvert tojást, amit megsóztál.
Mikor kész tányérra rakod rászórod a szalonnát, ha szépen ki tudtad sütni.
Ezután ízlés szerint megszórod borssal és pirospaprikával.
Majdnem 30 éves fejjel eldöntöttem, hogy megtanulok kicsit főzni. Főleg azért, hogy imponáljak vele egy hozzám nagyon közel álló lánynak, de amúgy is gáz, ha valaki még minimálisan sincs otthon a konyhában.
A rántotta számomra egy remek választás volt első alkalomnak. Fincsi, ideális reggeli, és az elszúrásra is kisebb esély volt.
A tejet langyosítsd meg, adj hozzá egy teáskanál cukrot, és morzsold bele az élesztőt. Tedd félre addig, amíg megemelkedik. A lisztet szitáld egy tálba, add hozzá a cukrot, a sót é...
Elkészítési idő: 65p Nehézség: KönnyűElkészítés: ha már unod a főtt húst és megmaradt akkor vedd elő tépkedd apró darabokra ha csirkehús akkor szedd le a csontról szintén tépd darabjaira sózd borsozd tedd bele a vege...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vékony tésztájú palacsinta felhasználási lehetőségei változatosabbak hagyományos vagy amerikai társáénál. Párolt zöldséggel, gombával, sajttal és tejszínnel is tálalhatod őket, á...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA szendvicskrémhez A puha vajat összekeverjük a reszelt sajttal, a tojással és a mustárral. Beleaprítjuk a snidlinget, sóval-borssal fűszerezzük, majd rákenjük a kenyérszeletekre....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű