- 150 gr süteményliszt/kenyér liszt/rizsliszt (Az Emese süteményliszttel sajnos nem működik)
- 60 gr holland kakaópor
- 6 gr sütőpor
- 120 gr cukor
- 2 db M-es méretű tojás
- 80 gr margarin
Forgatáshoz:
- Porcukor
Száraz összetevőket egy tálba mérem, majd hozzáadjuk a tojásokat és a mikróban megolvasztott margarint. Az egészet kézzel összegyúrjuk. Vizes kézzel a kakaós tésztából gombócokat formázunk ezeket pedig porcukorban forgatjuk meg, majd a golyókat sütőpapíros tepsibe tesszük.
200 fokos sütőben 12 perc alatt sül meg.
Langyosíts tejet, adj hozzá egy teáskanál cukrot, majd keverd hozzá az élesztőt. Hagyd felfutni 10-15 perc alatt. Ha szépen megemelkedik, tedd az átszitált liszthez, keverd hozzá a...
Elkészítési idő: 2-2 és félEgy nagyobb szögletes tálba, vagy tepsibe lerakunk 1 sor kekszet. Az egyik tejfölt elkeverjük porcukorral és a vaníliás cukorral. A másik tejfölbe szintén porcukor és a kakaópor ke...
Elkészítési idő: 2 óraA vajkaremallához a vaníliarúd magjait kikaparjuk és az összes többi hozzávalóval együtt közepes lábosba tesszük. Mérsékelt láng felett a forrástól számított 40 perc alatt,gyakori...
Elkészítési idő: