6-8 szelet tarja, vagy Pap szelet
A húst felkockázom, hogy az is jó, ha szeletben hagyom, megsózom, be borsozom.
Olaj, bele egy felkockázott hagyma, egy kevés fokhagyma és egy kicsit átsütöm a húst.
Tepsibe teszek zsírt, hagymakarikákat, felkarikázott krumplit, a húst, paradicsom karika, paprika. Só, bors.
A hús nem kell, hogy leveses legyen, rétegezzük.
Fólia alatt sütjük, míg átpuhul, majd leveszem a fóliát és úgy is sütöm.
-a jól megmosott húst szárazra töröljük -börét több helyen bevágjuk -a hagymákat és a fűszereket nagyon apróra vágjuk,ősszekeverjük kb, 4 evőkanál olajjal,sóval és borssal izesit...
Elkészítési idő: 180 Nehézség: NehézA tészta hozzávalókból kissé lágyabb tésztát dagasztok, majd duplájára kelesztem. kb. 45-60 perc is kell. Kiborítom a tálból és 8 egyforma darabokra vágom, és zsemle formára gömbö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát meg pucoljuk és apróra vágjuk, az olajon meg dinszteljük. Közben megmossuk a húst , lecsepegtetjük, felszeleteljük, ha a hagyma kész hozzáadjuk a húst és addig dinsz...
Elkészítési idő: 1 - 30 perc Nehézség: KözepesA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes