6-8 szelet tarja, vagy Pap szelet
A húst felkockázom, hogy az is jó, ha szeletben hagyom, megsózom, be borsozom.
Olaj, bele egy felkockázott hagyma, egy kevés fokhagyma és egy kicsit átsütöm a húst.
Tepsibe teszek zsírt, hagymakarikákat, felkarikázott krumplit, a húst, paradicsom karika, paprika. Só, bors.
A hús nem kell, hogy leveses legyen, rétegezzük.
Fólia alatt sütjük, míg átpuhul, majd leveszem a fóliát és úgy is sütöm.
A tarja szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel. Egy tálkába tesszük a tejfölt. Egy fokhagymanyomó segítségével belepréseljük a fokhagyma gerezdeket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőző este a húst ujjnyi csíkokra vágjuk, összeforgatjuk a mustárral, borssal, a babérral, az olajjal, valamint a borral. Zárható dobozban egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Más...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1. A darálthúst, zsemlét, a nyers tojásokat és a fűszereket összegyúrjuk. 2. A főtt tojásokat keresztben kettévágjuk. 3. Egy 12 lyukú muffin sütőt kibélelünk a 12 szelet baconne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKell bele sertéstüdő és sertésszív egyenlő arányban. De én a szív helyett nyelvvel készítem. A húsokat egészben babérlevéllel, egész borssal, sóval, és 1 fej hagymával megfőzöm. (H...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes