5-pupos evő kanál liszt
kk-őrölt paprika
14-dkg paradicsom süritmény
1-dcl ét olaj vagy kb ennyi zsír
őrölt fahéj
oregánó
citrom lé
kristály cukor
víz
a lisztből készitek rántást enyhe test szinűre bele az őrölt paprika gyorsan a paradicsom fel engedem vízzel s a többiből először egy késhegyni kb 3-centnyi citrom lé aztán a cukor gazdagabban és még ízlés szerint a füszerekből ízlés szerint meg víz a súrúségét be állítani kicsit rottyan és kész a víz helyet húsleves lével még finomabb !!!
Főtt hússal vagy krumplival tálalom .
A kókuszolajon kicsit megkapattam a nyílgyökérlisztet, ráöntöttem a vizet és kézi habverővel belekevertem a tojássárgáját. Sóztam, majd lassú tűzön besűrítettem. Mielőtt felforrt v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész padlizsánt 180-200 fokos sütőben addig sütjük, amíg a héja megszenesedik. Ezután kikaparjuk a héjából, majd a felaprított hagymával és a felkarikázott paprikával együtt eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A joghurtot sóval, borssal, mentával elkeverjük, majd belereszeljük a fokhagymát és az uborkát, aminek kivágtuk a vizes részét a közepén. 2. Összekeverjük, és betesszük a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA paradicsomot vágjuk fel durvára, a hagymát kockára, egy zöld almát szintén kockára vágunk, és tegyünk minden hozzávalót egy nagy lábasba, forraljuk fel, majd csökkentsük a hőfoko...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes