1 csomag vaniliás cukor , 3 tojás, 18 dkg cukor, 18 dkg liszt, 1 citrom leve és héja, 1 dl olaj, 1dl víz, 1 csomag sütőpor.
A tojások fehérjét keményre verjük, ezután a többi hozzávalót habosra keverjük. Hozzátesszük a habot és vajazott, lisztezett formába öntjük. Előmelegített sütőben, 160-170 fokon megsütjük. Kb 40 perc.
22 cm átmérőjű formában
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben. 2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz. 3. Válaszd szét a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálba összekeverjük. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. A méz és a tojások szintúgy mehetnek a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA grízt, a lisztet, a cukrot, a felvert tojásokat, a kefirt és a sütőport összekeverjük, letakarjuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Az almát meghámozzuk, lereszeljük, vagy apróra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a lisztben elkeverjük a sütőport, majd a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk. 2. Tepsi hátán 3 lapot sütünk. 3. A vaníliás krémhez a tojásokat elkeverjük a 2 ek...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz