Батон вчерашний
Сыр твердый-50 гр
яйцо-3 шт
Сметана-3 ст.л
Итальянские травы-1 ст.л
Соль(если нужно)
Перец
Батон порезать на куски.Натереть сыр,добавить яйцо,сметану,травы,соль,перец
Все хорошо смешать
Батон вмакивать в эту смесь и жарить на сковороде с обеих сторон
Получаются пышные и вкусные гренки!
Egy kis lábasban készítsünk cukorszörpöt a kristálycukorból és a vízből. Várjunk, hogy kezdjen el melegedni. (hamar felmelegszik!) Ekkor kezdjük el felverni a tojásfehérjét. Verés...
Elkészítési idő: 1-1,5A cseresznyét megmossuk, megszárítjuk és a szárakat eltávolítjuk. Majd megszórjuk 5 dkg cukorral, és legalább félórán keresztül állni hagyjuk. Közben a lisztet átszitáljuk és elkev...
Elkészítési idő: Kb. 1 óraA vajat kikavarjuk a 6 tojássárgájával és a cukorral, majd beletesszük a lisztet és tejet. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, és óvatosan belekavarjuk a masszába. Előmelegített...
Elkészítési idő: