Батон вчерашний
Сыр твердый-50 гр
яйцо-3 шт
Сметана-3 ст.л
Итальянские травы-1 ст.л
Соль(если нужно)
Перец
Батон порезать на куски.Натереть сыр,добавить яйцо,сметану,травы,соль,перец
Все хорошо смешать
Батон вмакивать в эту смесь и жарить на сковороде с обеих сторон
Получаются пышные и вкусные гренки!
26 cm tortára: A legszebb lapot félre teszem amire megy a pirított cukor s az megy a torta tetejére. A pirított cukrot el lehet készíteni, mert annak is ki kell hűlni. 18 dkg.20 k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGelatina se pune la inmuiat (eu o pun cu o seara inainte de a ma apuca) in jumatate cana lapte caldut. Ananasul se pune la scurs. Galbenusurile se amesteca cu zaharul (nu cum...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit gőz fölött felolvasztjuk, visszahűtjük. Liszt, kakaó, sütőpor, só: összekeverjük. Vaj, cukor: habosra keverjük, hozzáadjuk az egész tojást és az olvasztott csokit. Hozzá...
Elkészítési idő: 2-óra Nehézség: Könnyű1. A hozzávalókból gyors mozdulatokkal tésztát gyúrunk. Ha a tésztánk nem állna össze, adhatunk hozzá kevés tejfölt. 2. Az almát meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük, fa...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz