Krém:
2 cs vaníliás puding
6 dl tej
1 ráma
30 dkg porcukor
barack lekvár
5 dl Hulala tejszín
csoki
babapiskóta
rum
6 tojásból piskótát sütünk.
A pudingot a tejben felfőzzük. A rámát a porcukorral kikeverjük és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A piskótát megkenjük barack lekvárral, a babapiskótát rumba áztatni és rátenni a tésztára. Erre jön a krém. A tejszínt felverjük és a tetejére kenjük. Reszelt csokival megszórjuk.
Az almát hámozzuk meg, reszeljük le, és alaposan dolgozzuk össze a többi hozzávalóval. Forró olajban evőkanálnyi adagokban süssük ki.
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA lisztben elkeverjük a sütőport. A margarint elkeverjük a cukorral, vaníliás cukorral és a tojásokkal. Beleszórjuk a sütőporos lisztet, majd a tejet fokozatosan adagolva csomóme...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA mogyorót serpenyőben szárazon (zsiradék nélkül) aranybarnára, illatosra pirítjuk, ha kihűlt, dió - vagy kávédarálóban finomra őröljük. A liszttel, a kakaóval és a sütőporral össz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesMegsütjük a palacsintákat. A töltelékhez a mazsolát megmossuk, papírtörlőbe megtöröljük és meglocsoljuk a rummal. A túrót szitán áttörjük és a Ramával összekeverjük. A tojásokat ke...
Elkészítési idő: 60-70 perc Nehézség: Könnyű