30 dkg sertés darált hús
1 kis fej hagyma
3 dl paradicsomlé
bazsalikom
ketchup
só
zsír
1. A hagymát apróra vágjuk, zsíron üvegesre pároljuk.
2. Hozzáadjuk a darálthúst, fehéredésig sütjük.
3. Felöntjük a paradicsomlével. Ízesítjük bazsalikommal, sóval és ketchup-pal.
4. Addig pároljuk, míg a leve el nem fő.
A húst szeletelés után kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk a szeleteket. A paprikát felcsíkozzuk, a kolbászt szeleteljük, a sajtot szintén. A hús szelet közepére rakosgatjuk a töltelék...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KözepesA húst kiklopfoljuk, az oldalán több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Olajjal meglocsoljuk, sózzuk és borsozzuk, őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával és zú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlét apró kockára vágom, a tokaszalonna felét kisütöm, majd ebben a zsemlekockákat megpirítom. A tokát annyi sós vízben főzöm meg, amennyi ellepi. Ha puha, leszűröm. A levet a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű