30 dkg sertés darált hús
1 kis fej hagyma
3 dl paradicsomlé
bazsalikom
ketchup
só
zsír
1. A hagymát apróra vágjuk, zsíron üvegesre pároljuk.
2. Hozzáadjuk a darálthúst, fehéredésig sütjük.
3. Felöntjük a paradicsomlével. Ízesítjük bazsalikommal, sóval és ketchup-pal.
4. Addig pároljuk, míg a leve el nem fő.
A felkockázott szalonnát és az apróra vágott hagymát megpirítom, majd hozzáadom a finomra reszelt sárgarépát, a darált húst, és együtt pirítom tovább. Fűszerezem sóval, borssal, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Szokásos módon fasírt húst gyúrunk össze a hozzá valókból. Nejlonon, vagy folpackon elnyújtjuk a húst, rá reszeljük a főtt tojást, a sajtot és szorosan feltekerjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát, vöröshagymát, sonkát kisebb kockákra a gombát szeletekre vágtam. A hússzeleteket kiklopfoltam, sóztam, borsoztam, grillfűszerrel megszórtam és kevés zsíron szép piros...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt a tojással kikeverjük(tehetünk bele zúzott fokhagymát is). A húst lisztbe, tojásos tejfölbe, majd újra lisztbe fogatjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű