menu

Családireceptkönyv.hu

Húspogácsa hambihoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A húspogácsa nálam: 400 g darálthús (sertés), 1 tojás, és fűszerek ( só, bors, majoranna)

Elkészítés:


Összegyúrom a fentieket és kisőtöm olajban vagy zsírban :)

Húspogácsa hambihoz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Sarkadi betyárfalat - OK
Comb - Sarkadi betyárfalat - OK

1. A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, majd fokhagymával bedörzsöljük. 2. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. 3. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cotechino főzőkolbász
Cotechino főzőkolbász

A bőrt a hentesek nem akarják ledarálni, joggal, a kemény bőr tönkreteheti a darálót. Ha minden sírás-rívás ellenére reménytelen, a hazaszállított bőrt félig megfőzve otthon is le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tócsniban sült hús szeletek
Tócsniban sült hús szeletek

A karajszeleteket kiklopfoljuk és besózzuk. A burgonyát lereszeljük, összekeverjük a tojással, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a liszttel. A hús szeleteket lisztbe, majd a ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Márti
Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk