Családireceptkönyv.hu

Húspogácsa hambihoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A húspogácsa nálam: 400 g darálthús (sertés), 1 tojás, és fűszerek ( só, bors, majoranna)

Elkészítés:


Összegyúrom a fentieket és kisőtöm olajban vagy zsírban :)

Húspogácsa hambihoz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar KÉRGESRE SÜLT SZŰZPECSENYE
KÉRGESRE SÜLT SZŰZPECSENYE

Az előzőleg lehártyázott sertésszűzet ízlés szerint borsozzuk és bekenjük mustárral. 2 órát állni hagyjuk szobahőmérsékleten. 160-170 C-ra előmelegítjük a sütőt. Közben a húst f...

Elkészítési idő: 30 PERC
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Csülkös káposzta Noszvajról
Csülkös káposzta Noszvajról

tesszük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a káposztán elegyengetjük. Megszórjuk apróra vágott kaporral, borókabogyóval. A borsikafű leveleit leszedjük, kicsit összeaprítjuk,...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KÖRÖMPÖRKÖLT *
KÖRÖMPÖRKÖLT *

A körmöket alaposan megtisztítottam és bárddal legalább három felé vágtam. Pörkölt alapot készítettem: 1-2 fej vöröshagymát, zsíron dinszteltem. Fűszereztem ízlés szerint papriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: józsefné
cigánypecsenye
cigánypecsenye

Először készítsük el a pácot: ehhez keverjük össze a kétféle mustárt, reszeljük bele a fokhagymát, és adjuk hozzá a fűszerpaprikát. A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük a m...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk