A húspogácsa nálam: 400 g darálthús (sertés), 1 tojás, és fűszerek ( só, bors, majoranna)
Összegyúrom a fentieket és kisőtöm olajban vagy zsírban :)
Az előzőleg lehártyázott sertésszűzet ízlés szerint borsozzuk és bekenjük mustárral. 2 órát állni hagyjuk szobahőmérsékleten. 160-170 C-ra előmelegítjük a sütőt. Közben a húst f...
Elkészítési idő: 30 PERC Nehézség: Könnyűtesszük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a káposztán elegyengetjük. Megszórjuk apróra vágott kaporral, borókabogyóval. A borsikafű leveleit leszedjük, kicsit összeaprítjuk,...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűA körmöket alaposan megtisztítottam és bárddal legalább három felé vágtam. Pörkölt alapot készítettem: 1-2 fej vöröshagymát, zsíron dinszteltem. Fűszereztem ízlés szerint papriká...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször készítsük el a pácot: ehhez keverjük össze a kétféle mustárt, reszeljük bele a fokhagymát, és adjuk hozzá a fűszerpaprikát. A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd megkenjük a m...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű